Love Island: Έχει ήδη "κάψει" καρδιές - Η 24χρονη Κλαούντια με το πλούσιο μπούστο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον

Θα είναι σίγουρα η αγαπημένη του ανδρικού κοινού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Love Island: Έχει ήδη

Πλέον μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι την πρεμιέρα του «Love Island» στον ΣΚΑΙ, που θα γίνει απόψε στις 29/9 . Μία από τις διαγωνιζόμενες που έχει κάνει θραύση, προτού καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, είναι και η Κλαούντια Πένκα, η 24χρονη personal assistant που θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του reality(δείτε εδώ τους άλλους 9 παίκτες).

Kαι μπορεί η παραγωγή του παιχνιδιού να ζορίστηκε πολύ για να βρει τους παίκτες που θα ήθελε ιδανικά(δείτε εδώ γιατί), ωστόσο η δεκάδα έχει κλείσει και αναμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα και μαζί και τα σχόλια που θα ακολουθήσουν, αφού πρόκειται για ένα πολύ τολμηρό ριάλιτι με μοναδικό σκοπό τα ζευγάρια, να σμίξουν στο νησί. Για τη νέα παραγωγή του ΣΚΑΙ, εργάζεται επίσης και γιος πασίγνωστης παρουσιάστριας του καναλιού.

Λίγα λόγια για την Κλαούντια Πένκα του Love Island

H 24χρονη έχει καταγωγή από Τσεχία, Γερμανία, Κωνσταντινούπολη και Λευκορωσία. Της αρέσει να ταξιδεύει και παρότι μεγάλωσε στην Ελλάδα, έφυγε για σπουδές στις ΗΠΑ και τώρα ζει στο Ντουμπάι μαζί με τον πατέρα της. Εργάζεται στον τομέα του real estate και ψάχνει τη νέα πρόκληση στη ζωή της. Το ότι την βρήκε στο Love Island είναι κάτι που δε θα το κρίνω εγώ. Ενδεχομένως να ψάχνει το νέο έρωτα στη ζωή της, καθώς σύμφωνα με την ίδια αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη μετά από μία σχέση που κράτησε 1.5 χρόνο.

Μιλάει ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά και έχει εμμονή με την καθαριότητα. Κάτι που απαιτεί και από το αγόρι που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Τα ποσά που θα παίρνει η ίδια και οι υπόλοιποι παίκτες του ριάλιτι

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό και όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr