«Θα σας το πω, γιατί εγώ δεν ντρέπομαι» - Η αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Σπύρου Μπιμπίλα

Είπε όλη την αλήθεια στο ''Πρωινό''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Θα σας το πω, γιατί εγώ δεν ντρέπομαι» - Η αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Σπύρου Μπιμπίλα

Τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα υποδέχτηκε το πλατό του «Πρωινού» σήμερα το πρωί στις 29/9 και μεταξύ άλλων εκείνος δεν δίστασε να κάνει και αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή, που τόσο πολύ έχει συζητηθεί. Μίλησε για το αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ενώ αποκάλυψε και το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΕΗ στις επόμενες εκλογές του σωματείου.

Ο ίδιος έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, αφού σαν πρόεδρος του ΣΕΗ από την μία έχει βγει μπροστά σε βαρύγδουπες δίκες, όπως του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη, στις οποίες έχουν δημιουργηθεί χοντρά σκηνικά(δείτε τον καυγά του με την Ελπίδα Νίνου), ενώ για τη στάση του δέχεται και άλλα πυρά για το ταλέντο του στην υποκριτική, για παράδειγμα με τον Αλέξη Κούγια να τον αποκαλεί μέγιστο κομπάρσο. Ο ίδιος πάντως δε φαίνεται να το βάζει κάτω και είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική του ζωή κάνει πάντα αυτό που πιστεύει.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την ερωτική του ζωή

Είπε λοιπόν στο πλατό του Πρωινού:

«Θα σας πω μία αλήθεια γιατί εγώ δεν ντρέπομαι. Εγώ είμαι ερωτευμένος αλλά άμα δεν υπάρχει ανταπόκριση τι να το κάνεις; Ευτυχής πάντως είμαι» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με χαμόγελο: «Πάντως είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος από όλες τις απόψεις».

Ακόμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη θητεία του ως Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, η οποία θα διαρκέσει ακόμα ενάμιση χρόνο. «Δεν θα ξαναβάλω υποψηφιότητα. Πρέπει οι νέοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βγουν μπροστά και μαζί με τους παλιούς να βγουν μπροστά ώστε να δικαιωθούν».

Ξέσπασε προς όσους τον κράζουν για τα μαγιό που φοράει

Τον Σπύρο Μπιμπίλα εντόπισε σε βραδινή έξοδο η κάμερα του «Happy Day» και σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στις 28/9 ξέσπασε μεταξύ άλλων και για κάποια αρνητικά σχόλια που γίνονται εις βάρος του. Αυτά αφορούν κάποιες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media με μαγιό που κάποιοι θεωρούν άκομψες για την ηλικία του.

Απάντησε λοιπόν στην κάμερα του Happy Day όταν δέχτηκε ερώτηση για το επίμαχο ζήτημα:

«Απαγορεύεται να δημοσιεύω φωτογραφίες με μαγιό; Τα σχόλια δεν με αφορούν», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΕΗ πρόσθεσε: «Εγώ είμαι 67 ετών, έχω διατηρηθεί μια χαρά και θα φοράω το μαγιό που μου αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, ας κάνει τα σχόλιά του».