Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα - Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα - Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Ένα υπέροχο βίντεο ετοίμασε μέσω του Starfan.gr ο Τρύφωνας Σαμαράς, με αφορμή ένα γλυκό μήνυμα που έλαβε, σχετικά με τις περιστάσεις gender reveal!

Συγκεκριμένα, η κουμπάρα και η αδερφή ενός ζευγαριού όταν έμαθαν πως περιμένουν παιδάκι αποφάσισαν να κάνουν την έκπληξη και να αποκαλύψουν στο ζευγάρι το φύλο του μωρού, με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Για αυτό και έστειλαν το μήνυμά τους στo Starfan.gr και στον Τρύφωνα Σαμαρά και αμέσως μετά δημοσίευσαν ένα σχετικό βίντεο στα social media με το φύλο του μωρού.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες και ο ίδιος ο κομμωτής δέχθηκε μια πολύ ωραία έκπληξη.

Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά για το φύλο του μωρού

Τι είναι το starfan.gr

Το Starfan σε φέρνει σε επαφή με τους αγαπημένους σου star μέσω προσωποποιημένων βίντεο μηνυμάτων. Το Starfan σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις ευχές από αγαπημένους star, να αποκτήσεις ένα προσωποποιημένο βίντεο μήνυμα και να το μοιραστείς με όποιον επιθυμείς! Είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος να προσφέρεις ένα απρόσμενο κι εντυπωσιακό δώρο στους αγαπημένους σου.

Ξέχνα τα βαρετά και συνηθισμένα δώρα. Το Starfan σου δίνει πρόσβαση σε μια νέα συναρπαστική εμπειρία. Δε χαρίζεις απλώς ένα συνηθισμένο συμβολικό δώρο αλλά μια προσωποποιημένη εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη. Στο Starfan θέλουμε να μοιράζουμε χαρά, να βοηθάει ώστε να γίνεται η καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα και οι πιο σημαντικές στιγμές των γύρω μας πραγματικά μοναδικές. Για αυτό και αυτή η πλατφόρμα θα κερδίσει τις εντυπώσεις: είναι ένα νέος δίαυλος επικοινωνίας με τους αγαπημένους Stars σε κάθε περίσταση που θα γίνει απίθανη ανάμνηση!

Μπορείς να ζητήσεις οποιοδήποτε μήνυμα θέλεις, αρκεί να μην θεωρηθεί ακατάλληλο από τον επιλεγμένο Star ή από την ομάδα του Starfan. Ζήτησε ένα βίντεο για να ευχηθείς στους αγαπημένους σου, για τη γιορτή ή τα γενέθλιά τους, την αποφοίτησή τους, τη νέα δουλειά ή την πρόταση γάμου ή απλώς σαν ένα αστείο για να γελάσετε. Γίνε όσο πιο δημιουργικός μπορείς, οι επιλογές είναι ατελείωτες!