Δύσκολες στιγμές για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού

Ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμη μεγάλη ατυχία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Στο Τορόντο του Καναδά ταξίδεψαν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για να παρευρεθούν σε ένα κινηματογραφικό Φεστιβάλ και συγκεκριμένα για την πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμη ατυχία, μετά το ταξίδι τους στο Μπαλί και τα όσα βιώσαν εκεί.

Το ζευγάρι συγκεκριμένα έχασε για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους.

Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι» έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού.

Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης
Instagram / Katerina Geronikolou

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε: «Κάθε ταξίδι και μια έκπληξη κάθε ταξίδι να χάνεις για λίγες μέρες τις βαλίτσες!!! Πάλι καλά που ένα φιλαράκι ο @kantziospanagiotis μας έδωσε ρούχα να κυκλοφορούμε».

Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους Γερονικολού και Τσιμιτσέλης
Instagram / Giannis Tsimitselis

Τι απαντά το ζευγάρι στο ενδεχόμενο ενός παιδιού

«Βρε εδώ έχουμε παιδί, συνεργαζόμαστε για το παιδί, θα ήταν δύσκολο να συνεργαστούμε σε ένα σήριαλ στο οποίο δεν βρισκόμαστε καν στο πλατό;», σχολίασε για τη συνεργασία με την πρώην σύζυγό του.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού, απάντησε: «Είναι θέμα άλλου, αν είναι να έρθει θα έρθει, αλλιώς ας προσπεράσει. Δεν προγραμματίζω πράγματα».