Μπαμπάς για δεύτερη φορά πρώην παίκτης του Power of Love

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media και η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπαμπάς για δεύτερη φορά πρώην παίκτης του Power of Love

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Παναγιώτης Θεόφιλος, τον οποίο γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από την συμμετοχή του στο Power of Love. Ο ίδιος με τη σύζυγό του, Δανάη Παναγιώτου έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν επτά μήνες και τώρα περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους, λίγο μετά την βάφτιση μάλιστα του πρώτου.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν αυτός που έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, με τη Δανάη Παναγιώτου να μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Παναγιώτης Θεόφιλος

«Ποιος θα μας το λέγε… baby number 2 loading already…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πρώην παίκτης του Power of Love

Οι συγκινητικές αναρτήσεις από τη γέννηση της κόρης του Θεόφιλου

Ομολογουμένως ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν ένας από τους πιο όμορφους παίκτες του Power of love, ωστόσο δε βρήκε τον έρωτα μέσα από το σπίτι της αγάπης. Η γυναίκα του, Δανάη Παναγιώτου έγκυος στο πρώτο τους παιδί, γέννησε και ο Πάνος είναι τρελαμένος.

Με δύο πολύ γλυκά στόρυ στο Instagram το βράδυ 12/2 πληροφορηθήκαμε την είδηση της γέννας, καθώς το περιμέναμε από μέρα σε μέρα, με την κοιλιά της νέας μανούλας να είναι έτοιμη να σκάσει!

Ο πρώην παίκτης του reality αγάπης, είχε κάνει μια σχέση μέσα στο παιχνίδι και ήδη από εκεί είχαμε αντιληφθεί πως αυτό το παιδί έχει σοβαρές βλέψεις για τη γυναίκα, που θα καταφέρει να του κλέψει την καρδιά!

Και όπως λέει το ρητό «όλα για κάποιο λόγο γίνονται», έτσι και εδώ. Λίγους μήνες από τη λήξη του παιχνιδιού είδαμε τον Πάνο ξανά ερωτευμένο, με μια καλλονή, η οποία τελικά θα ήταν και η μητέρα του πρώτου τους παιδιού!

Όλα πήγαν καλά, καθώς ο Πάνος με το στόρυ του, ενημέρωσε το κοινό του, πως το αστέρι του γεννήθηκε και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Παναγιώτης Θεόφιλος

Παναγιώτης Θεόφιλος