«Το σχήμα το διέλυσε...» - Τα σχόλια του Γιώργου Τσαλίκη για την "κόντρα" Σχοινά - Μαζωνάκη

«Εμένα το μόνο που με στεναχωρεί είναι όταν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το σχήμα το διέλυσε...» - Τα σχόλια του Γιώργου Τσαλίκη για την

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση, στην "κόντρα" Σχοινά - Μαζωνάκη, αλλά και στο γεγονός πως ο Νίκος Μουρατίδης χαρακτήρισε τον Χρήστο Μενιδιάτη άχρηστο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

"Συζητάω για διαφορετικά τηλεοπτικά projects. Πρώτα απ΄ όλα στο "Τι Φάση;" πέρασα καταπληκτικά, ευχαριστώ τον ALPHA, ευχαριστώ πάρα πολύ και την Εβελίνα και την εταιρεία παραγωγής, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Μπορεί να κάνω κάτι στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Για την "κόντρα" Σχοινά - Μαζωνάκη

-Τις τελευταίες μέρες η Καίτη Γαρμπή, με τον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουν έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση, διέλυσαν το σχήμα, τι έχεις να πεις για όλα αυτά.

"Το σχήμα το διέλυσε ο Διονύσης με τον Γιώργο, όχι η Καίτη. Η Καίτη είναι με τον Αντώνη. Εμένα το μόνο που με στεναχωρεί είναι όταν κλείνει μία δουλειά και χάνουν οι άνθρωποι τη... δουλειά τους. Το μαγαζί δεν έκλεισε. Αν κάποιος δεν νιώθει καλά και αισθάνεται ότι θα είναι εκεί ζορισμένος, ή πιεσμένος ή δυστυχισμένος, για ποιο λόγο να μείνει. Αν βέβαια έχει κάνει και μια προσπάθεια να το λύσει και δεν μπόρεσε να βρει μια διέξοδο, έναν συμβιβασμό, κάτι για να νιώσει καλά. Ποιος θα σου πει νιώσε καλά και μείνε σε ένα σχήμα".

Για Μουρατίδη - Μενιδιάτη

-Ο Νίκος Μουρατίδης χαρακτήρισε τον Χρήστο Μενιδιάτη άχρηστο. Πως σας φάνηκαν εσάς αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

"Διαφωνώ πάντοτε όταν έχεις ένα δημόσιο βήμα, να κάνεις μία σκληρή κριτική και να χρησιμοποιείς τέτοιους χαρακτηρισμούς όταν στον άλλο δεν είναι βοηθητικοί. Τον Νίκο τον ξέρουμε όλοι, είναι ένας πολύ εξωστρεφής άνθρωπος που κατά καιρούς λέει την άποψή του... Με φέρνουν σε άβολη θέση, νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι και απλά δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Χρήστου και ενδεχομένως και στη θέση του Νίκου, γιατί ο Νίκος νομίζω μέσα του δεν μπορεί να χαίρεται τη συνέπεια αυτού που λέει. Δεν είναι της αισθητικής μου αυτές οι δηλώσεις και εγώ δε θα το ΄κανα".

Οι τελευταίες εξελίξεις με τη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Σχοινά και του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Μαζωνάκης

Σε εξέλιξη είναι η κόντρα μεταξύ του Διονύση Σχοινά και του Κέντρου Αθηνών, μετά την αποχώρηση του πρώτου από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε σήμερα νέες λεπτομέρειες γύρω από τη διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ακούστηκε ότι μέχρι τις αρχές τις άλλης εβδομάδας θα έχουμε νέες ενέργειες από την πλευρά του Σχοινά αν δε βρεθεί μια λύση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την διπλή ακύρωση της πρεμιέρας, αλλά και για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με διαφωνίες στο πρόγραμμα και στα οικονομικά(δείτε εδώ τι έγινε), ο Σχοινάς έλυσε τη συνεργασία του με την επιχείρηση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας πόλεμος αγωγών, με το Κέντρο να έχει στείλει ήδη δύο και να ζητά ποσά με νούμερα που ζαλίζουν.

Ανέφερε στη 29/9 εκπομπή της «Super Κατερίνας» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης:

«Η εξωδικαστική διαμάχη είναι μεταξύ του νυχτερινού κέντρου και του Διονύση Σχοινά και της Γαρμπή ο Μαζωνάκης δεν έχει καμία σχέση. Αν μέχρι την Παρασκευή δεν βρεθεί ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός, τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη ο Διονύσης Σχοινάς θα καταθέσει αγωγή προς τον επιχειρηματία και την επιχείρηση».