Ξετρελαμένη γιαγιά η Χριστίνα Παππά - Η φωτογραφία με την τεσσάρων ημερών εγγονή της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Γιαγιά για πρώτη φορά έγινε πριν μερικές μέρες η Χριστίνα Παππά, καθώς ο γιος της Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν έγιναν γονείς. Η γνωστή επιχειρηματίας είναι ήδη ξετρελαμένη με την εγγονή της και δεν έχει ακόμα συνειδητοποιεί πως είναι γιαγιά.

Η φωτογραφία της Χριστίνας Παππά με την τεσσάρων ημερών εγγονή της

Η Άννα Μπεζάν πήρε εξιτήριο την Τετάρτη 28/9 από το μαιευτήριο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και φυσικά η Χριστίνα Παππά πήγε μαζί στο σπίτι τους για να τους βοηθήσει με το μωρό. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης, η ίδια δημοσίευσε στα social media ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την εγγονή της, Χριστίνα γράφοντας «Καλημέρα, σε αγαπώ!».

Η φωτογραφία της Χριστίνας Παππά με την τεσσάρων ημερών εγγονή της

Η πρώτη αντίδραση της Χριστίνας Παππά όταν έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός που βιώνει μια δύσκολη περίοδο μίλησε μεταξύ άλλων και για το εγγονάκι της ενώ αποκάλυψε και τα πρώτα της συναισθήματα όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη.

«Θα είμαι και αυστηρή και φιλική με το εγγόνι μου. Χαίρομαι. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Μόλις γεννηθεί θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Εγώ έχω ζήσει τη ζωή μου, είμαι πολύ χορτασμένη γυναίκα, έχω δει πράγματα και προσέχω αυτά τα πράγματα να μην συμβούν. στα δικά μου τα παιδιά. Στην ανιψιά μου και στο εγγόνι μου που θα έρθει.

Εντάξει το πώς έγινε για εμένα ήταν σοκ στην αρχή, γιατί ήταν κάτι πολύ γρήγορο. Επειδή θέλεις το παιδί σου να είναι καλά, βέβαια θα μου πεις καμία σχέση, άλλοι είναι χρόνια και χωρίζουνε, στην αρχή τους είπα σκεφτείτε το. Αλλά επειδή αυτή ήταν η απόφασή τους και ο Δημήτρης ήταν κάθετος, δεν μου έμενε παρά να δώσω την ευχή μου. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ συναισθηματικό και δοτικό παιδί. Έχει φτάσει 36χρονών κάποια στιγμή θα γινόταν», είπε χαρακτηριστικά η η Χριστίνα Παππά.