Διαζύγιο δισεκατομμυρίων - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε οριστικά μόλις ένα χρόνο μετά το γάμο του

Χώρισε το 2019, παντρεύτηκε το 2021 και χώρισε και πάλι το 2022

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
pixabay/mohamed_hassan
pixabay/mohamed_hassan

Δεν έχουν τέλος οι χωρισμοί στο Hollywood, αφού όπως αποκαλύφθηκε μετρά ακόμη ένα, λίγο μετά από αυτό κορυφαίου ηθοποιού. Αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2021, χωρίζει ένα χρόνο μετά έπειτα από κοινή απόφαση, ενώ οι περιουσία έχει ήδη μοιραστεί καθώς είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Ο λόγος για την Μακένζι Σκοτ μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο. Η Μακένζι είναι πρώην σύζυγος του Τζέφ Μπέζος με τον οποίο χώρισε το 2019 έπειτα από 25 χρόνια γάμου.

Η Μακένζι η οποία είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, παντρεύτηκε ξανά το 2021 με τον πρώην καθηγητής φυσικών επιστημών Νταν Τζούετ, ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε η Σκοτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας Κινγκ της Ουάσινγκτον.

«Ζητάμε από το δικαστήριο να διαλύσει αυτόν τον γάμο», αναφέρεται στην αίτηση διαζυγίου σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times».

Ποιος είναι ο Τζεφ Μπέζος

Ο Τζέφρι Πρέστον Γιόργκενσεν (Jeffrey Preston Jorgensen, Αλμπουκέρκη, 12 Ιανουαρίου 1964), γνωστός ως Τζεφ Μπέζος, είναι Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, επενδυτής και επιστήμονας της πληροφορικής. Είναι γνωστός ως ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Amazon.com, της μεγαλύτερης λιανεμπορικής εταιρείας στον κόσμο με πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου.[13][14][15] Η εταιρεία ξεκίνησε ως διαδικτυακή εταιρεία εμπορίας βιβλίων και επεκτάθηκε σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Η Amazon.com αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη διαδικτυακή εταιρεία πωλήσεων και τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών υποδομής, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Amazon.

Τα υπόλοιπα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα του Μπέζος, περιλαμβάνουν την αεροδιαστημική και τις εφημερίδες. Είναι ο ιδρυτής και κατασκευαστής της εταιρείας "Blue Origin", (ιδρύθηκε το 2000) η οποία πραγματοποίησε δοκιμαστικές πτήσεις στο διάστημα που ξεκίνησαν το 2015 και κάνοντας σχέδια για διαστημικές πτήσεις ανθρώπων, τα οποία ξεκίνησαν το 2015. Το 2013 ο Μπέζος αγόρασε την εφημερίδα "The Washington Post".Η εταιρεία "Bezos Expeditions" διαχειρίζεται έναν σημαντικό αριθμό άλλων επιχειρηματικών επενδύσεων.

Κατά το άνοιγμα των χρηματοπιστωτικών αγορών στις 27 Ιουλίου 2017, ο Μπέζος ξεπέρασε για λίγο τον Μπιλ Γκέιτς και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, με εκτιμώμενη περιουσία λίγο πάνω από 90 δισ. δολάρια. Αργότερα την ίδια ημέρα έχασε τον τίτλο, καθώς τα έσοδα της Amazon μειώθηκαν και έμεινε στην δεύτερη θέση με λίγο κάτω από τα 90 δισ. δολάρια. Αργότερα, όμως, ο Τζεφ Μπέζος κατάφερε να γίνει ξανά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που ξεπερνούσε τα 138 δισ. δολάρια, πριν τον ξεπεράσει ο Ίλον Μασκ.