Άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο - Πώς είναι σήμερα η Νατάσα Καλογρίδη 2 χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Έχει κάνει ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη με αφορμή την θεατρική παράσταση «Η κυρία Κλάιν» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Να τονίσουμε πως η ίδια είχε συζητθεί όσο τίποτα άλλο όταν ήταν ακόμη σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο (δείτε εδώ τον λόγο που χώρισαν) καθώς δεν δίστασε να αναφερθεί και σε εκείνον.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη

«Έκανα ψυχανάλυση για να δω τι είναι. Δεν είχα πρόβλημα, ήθελα να πάω να δω πώς το δουλεύουν κι αν αυτό μπορεί να αγγίξει κάτι. Η Νατάσα Καλογρίδη είναι τα πάντα. Όλοι έχουμε μέσα μας τα πάντα. Συγχωρώ εύκολα. Μην με ρωτήσεις αν συγχωρώ την απιστία. Μπορεί να έχει συμβεί, αλλά δεν το έχω μάθει ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μάθαινα κάτι που δεν θα μου άρεσε.

Μ’ αρέσει το ωραίο, η ωραία εικόνα. Κυκλοφορώ και οπλοφορώ, σου λέει κάτι αυτό; Η Wikipedia έχει λάθος πληροφορίες για την ηλικία μου, επειδή ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή να αφαιρέσει πράγματα. Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, πόσο είμαι τώρα δηλαδή; Προσθέτουν χρόνια.

Την περίοδο που ήμουν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αποστείλαμε μέιλ με τα πραγματικά στοιχεία και φτιάχτηκε. Εγώ έμπαινα μία φορά την εβδομάδα να τσεκάρω. Μετά από 20 ημέρες, μπήκαν πάλι λάθος πληροφορίες. Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα, που μου είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου».

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος; - Ο πρώην άντρας της Καλογρίδη είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στο Mega Kαλημέρα την Τετάρτη 25/5 παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τις σχέσεις της ζωής της. Η ηθοποιός αφού δήλωσε πως έχει φτάσει 3 φορές κοντά στον θάνατο, στη συνέχεια αποκάλυψε μια ιδιαίτερη ιστορία για έναν άντρα.

Στο παρελθόν πριν υπάρξει με τον Λυκουρέζο, είχε κάνει έναν σύντομο γάμο με τον Γιώργο Μενεγάτο. Το ειδύλλιο αυτό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό , καθώς έμειναν μαζί για έξι μήνες. Αυτό όμως που δεν ξέραμε με τίποτα και το είπε από μόνη της στην κάμερα, είναι πως η κόρη του δικηγόρου, Άννα Μαρία Λυκουρέζου είχε και εκείνη σχέση με τον πρώην άντρα της.

«Γνώρισα έναν άνθρωπο υπέροχο, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μια ιδιαίτερη σχέση. Περάσαμε όμορφα και εξακολουθούμε να μιλάμε. Ο γάμος express που έκανα, για 6 μήνες, ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, έτσι δεν είναι η ζωή;».