Έντρομοι οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου: «Παιδιά ζαλίζομαι» - Έντονη αδιαθεσία για την παρουσιάστρια

Βγήκαν αμέσως σε διαφημίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έντρομοι οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου: «Παιδιά ζαλίζομαι» - Έντονη αδιαθεσία για την παρουσιάστρια

Ανησυχία επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα εντελώς ξαφνικά, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ένιωσε έντονη ζαλάδα και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει για να συνεχίσει την ροή των θεμάτων. Οι συνεργάτες της ανησύχησαν, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ζητάει να τους φέρουν χυμό.

Συγκεκριμένα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά υπήρξε μικρή αναμπουμπούλα στο πλατό με το θέμα των καλλιστείων και την δικαστική διαμάχη και λόγω της έντασης που επικράτησε, η παρουσιάστρια ένιωσε πολύ έντονη αδιαθεσία και έριξα αμέσως διαφημίσεις.

«Παιδιά συγνώμη ζαλίζομαι πάρα πολύ σήμερα, δεν ξέρω είναι η βαβούρα, είμαι εγώ δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή», είπε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία παρόλα αυτά χθες 29/9 ήταν μέσα στην τρελή χαρά ανακοινώνοντας στην έναρξη τα ευχάριστα.

Η αναμπουμπούλα στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου

Που ήταν χθες 29/9 το απόγευμα η Κατερίνα Καινούργιου

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική είναι η χθεσινή 29/9 μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ο μπαμπάς της, στον οποίο έχει τρελή αδυναμία και αγάπη, είχε τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια πολλές φορές αναφέρεται σε εκείνον κατά την διάρκεια της εκπομπής ενώ πολύ συχνά επίσης μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του μπαμπά της, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 στον λογαριασμό της στο instagram μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν και έγραψε, «Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο άντρα του κόσμου. Σ’ αγαπάω μπαμπάκα μου. Να σε χαιρόμαστε».

undefined

undefined

undefined