Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην έναρξη του Super Κατερίνα - Οι ευχές των συνεργατών της

Τα δημόσια "χρόνια πολλά" στον μπαμπά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην έναρξη του Super Κατερίνα - Οι ευχές των συνεργατών της

Μια πολύ ευχάριστη έναρξη έκανε σήμερα 28/9 η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια εντυπωσιακή όπως πάντα, καλημέρισε τους τηλεθεατές της και λίγο πριν κάτσει στην καρέκλα της και ξεκινήσει τη ροή των θεμάτων, έκανε μια γλυκιά αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο μπαμπά της γίνεται 65 ετών, αφού σήμερα έχει τα γενέθλια του (δείτε σε κοινή τους φωτογραφία πόσο μοιάζουν). Μάλιστα, δεν δίστασε να τον πειράξει, λέγοντας δημόσια πως κρύβει την ηλικία του και λέει εδώ και χρόνια πως είναι 61 ετών.

Οι ευχές της Καινούργιου στον μπαμπά της

«Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Χαρούμενα 65. Διευκρινίζω ότι γίνεται 65 γιατί πάντα κρύβει χρόνια και όταν τον παίρνουν τηλέφωνο λέει ότι "γίνομαι 61". Μπαμπά εγώ 40ρίζω εσύ δηλαδή...», είπε χαρακτηριστικά.

H γνώμη του μπαμπά της για τη σχέση της με τον Σταθοκωστόπουλο

Δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στον αέρα του Super Κατερίνα. Και στις 6/9 η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν στο παρελθόν με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Την Τετάρτη 7/9 ωστόσο, η Κατ Κετ με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας με φουσκωμένη κοιλίτσα, έκανε νέες αποκαλύψεις τόσο για τη σχέση που είχαν, όσο και για την πρώτη γνωριμίας της εγκυμονούσας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη. Έχουμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Δεν έχεις κάτι να πεις στην πορεία. Αν τον δω έξω θα τον χαιρετήσω. Ήταν μια σχέση πιο μικρή. Δεν ήταν μια σχέση που με έχει σημαδέψει όπως η τελευταία μου σχέση που ήταν πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική.

Εγώ τους είχα γνωρίσει. Εγώ έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα τότε στον Alpha. Τότε είχε μια άλλη σχέση. Δεν βγαίναμε ζευγάρια γιατί ο άλλος κύριος που είχε σχέση η Κωνσταντίνα δεν έβγαινε πολύ έξω. αίρομαι που τον βλέπω καλά. Ήταν το όνειρό της να γίνει μαμά, πάντα το έλεγε. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια οπότε βρήκε ο ένας τον άλλον. Είναι και καρμικό. Τα ακούει ο μπαμπάς μου που δεν τον ήθελε καθόλου!» είπε η Κατερίνα.