Έμοιαζε με σταρ του Χόλιγουντ - Η φωτογραφία του μπαμπά της Καινούργιου από το παρελθόν

«Η πρώτη μου επαφή με...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έμοιαζε με σταρ του Χόλιγουντ - Η φωτογραφία του μπαμπά της Καινούργιου από το παρελθόν

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα γενέθλια της, έχει μπει σε μια γλυκιά διαδικασία ανασκόπησης καθώς από ότι φαίνεται κοιτάει παλιές φωτογραφίες και νοσταλγεί. Μέσα από ένα στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τον μπαμπά της.

Η αδυναμία και οι πολύ καλές σχέσεις των δύο είναι γνωστές, αφού συχνά η Κατερίνα του απευθύνεται μέσα από την εκπομπή. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πως όχι μόνο λατρεύει τον πατέρα της αλλά και ότι μαζί είχαν την πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση. Τα φώτα λοιπόν ήταν κάτι που ξεκίνησε από παλιά και όπως βλέπουμε αποτελεί βασικό μέρος της ζωής της μέχρι και σήμερα.

H φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον μπαμπά της

«Μπαμπά. Η πρώτη μου επαφή με τον φακό με εσένα», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την φωτογραφία.

Η επιθυμία της παρουσιάστριας να αποκτήσει παιδιά και η διαδικασία συντήρησης ωαρίων

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, ώστε να μπορέσει όποτε εκείνη κρίνει σωστό να γίνει μητέρα. Στην σημερινή 2/3 εκπομπή, Super Κατερίνα και με αφορμή την συνέντευξη της Μάγδας Τσέγκου, η οποία είχε μιλήσει πρώτη για την περιπέτεια με την μητρότητα, προέτρεψε τις τηλεθεάτριες να κάνουν αυτό το βήμα στη ζωή τους ενώ αποκάλυψε και τη δική της εμπειρία.

«Εγώ σχεδόν όλα τα μηνύματα που έλαβα είναι μόνο θετικά. Και μάλιστα είναι πολλές οι κοπέλες που θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία σε πολύ μικρότερη ηλικία. Γιατί ουσιαστικά είναι ένα δώρο στον εαυτό τους. Εγώ έτσι το λέω. Τα περισσότερα μηνύματα που μου στέλνουν αναφέρονται στο θέμα τους κόστους. Η αλήθεια είναι πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν επιχορηγείται…

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν το συζητήσετε με τον γιατρό σας και δει ότι πραγματικά δυσκολεύεστε, θα γίνει κάτι καλύτερο. Είναι η διαδικασία. Το κόστος συντήρησης δεν είναι κάτι. Στο εξωτερικό υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που το κάνουν δωρεάν στις υπαλλήλους τους. Μπείτε, ενημερωθείτε.

Κορίτσια κάντε το. Η μητρότητα είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε μελλοντικά μανούλες και για κάποιο λόγο το έχετε καθυστερήσει, να ξέρετε πως στην κατάψυξη υποβάλλονται γυναίκες που είναι στο τσακ να ξεκινήσουν χημειοθεραπείες.

Ψάξτε το και κάντε το. Η ταλαιπωρία είναι στο διάστημα των 15 ημερών που μπορεί να πάρετε ορμόνες. Εγώ λίγο με τις ενέσεις ψυχολογικά ταράχτηκα. Και σωματικά θα πρηστείς λίγο. Μετά θα λέτε πως “έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου”. Εγώ δε ξέρω τι θα μου φέρει το 2022, αλλά είπα πως το 2022 είναι σημαντική χρονιά για μένα γιατί έκανα αυτό το δώρο στον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.