«Μέχρι τελευταία στιγμή ήθελε να...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για την τελευταία επιθυμία του πατέρα του, Κώστα

«Στενοχωριέμαι γιατί είχε ακόμα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μέχρι τελευταία στιγμή ήθελε να...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για την τελευταία επιθυμία του πατέρα του, Κώστα

Το πρωί της Παρασκευής (30/9) ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την πρόσφατη απώλεια που τον "τσάκισε".

Ο λόγος για τον αγαπημένο του πατέρα, Κώστα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών, προκαλώντας τεράστια θλίψη στον καλλιτενικό χώρο -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την ημέρα αποχαιρετισμού του.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου για τον πατέρα του, Κώστα

«Με βοηθάει η δουλειά, οτιδήποτε απασχολεί το μυαλό σε μία άλλη κατεύθυνση βοηθάει. Αυτά είναι στη ζωή. Είχε ακόμα μπροστά του αρκετά χρόνια αλλά στενοχωριέμαι γιατί είχε ακόμα. Μέχρι τελευταία στιγμή ήθελε να πάει στο θέατρο».

Δεν ένιωσα μόνος. Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν έχω τώρα πιο πάνω να απευθυνθώ. Έτσι είναι η ζωή, όταν δεν διαταράσσεται η φυσική σειρά, είναι όλα καλά. Η φυσική σειρά είναι ότι το παιδί πρέπει να θάψει τον πατέρα όχι ο πατέρας το παιδί».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κώστα Καζάκου έναν χρόνο πριν φύγει από τη ζωή

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Καζάκου καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 87 ετών. Να τονίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός τον τελευταίο ενάμισι μήνα νοσηλεύοταν στον Ευαγγελισμό, ενώ πριν από αρκετό καιρό είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, η τελευταί δημόσια εμφάνιση του Κώστα Καζάκου ήταν πριν έναν χρόνο περίπου, τον Οκτώβρη του 2021 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αγώνας νέγρου & σκύλων» στο θέατρο Καρέζη.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί όπου απαθανάτισε τον ηθοποιό με τους συναδέλφους του.

Αποκλειστική φωτογραφία του Κώστα Καζάκου Κώστας Καζάκος - Τελευταία δημόσια εμφάνιση