Πώς είναι σήμερα ο Αχιλλέας και ο Αλέξης από τα "Εγκλήματα" - Συναντήθηκαν 22 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

«Τα “Εγκλήματα μας έφεραν πιο κοντά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Facebook
Facebook

Η σειρά "Εγκλήματα" όπου προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό σημείωσε μεγάλη επιτυχία κυρίως σε νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, ανάμεσα στους ηθοποιούς που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ήταν και ο «Αχιλλέας» ή Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αλλά και ο «Αλέκος» κοινώς, Κώστας Κόκλας ο οποίος έχει αποκτήσει έναν γιο όπου του μοιάζει απίστευτα πολύ -δείτε εδώ. Μεταξύ άλλων, οι δυο ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου δεν δίστασαν να αναφερθούν και για την σειρά.

Οι δηλώσεις του Κόκλα και του Χατζηπαναγιώτη για τα "Εγκλήματα"

«Τα “Εγκλήματα μας έφεραν πιο κοντά. Αφού γυρίσαμε τέσσερα επεισόδια είπαμε σταματάμε γιατί δεν μας άρεσε το υλικό. Ο σταθμός έπαθε μια τρέλα, ο Λάτσιος μας ρωτούσε τι εννοούμε. Μετά τέλειωσαν τα χρήματα του παραγωγού και σταματήσαμε. Είχαμε πάρει κάποια πρόστιμα.Ο παράγωγος φαλίρισε και καταλήξαμε να πληρώνουμε πρόστιμα.

Το πρώτο επεισόδιο το είδαμε σπίτι του Κώστα και έκανε 4,3% τηλεθέαση. Μετά από 7-8 επεισόδια άρχισε να κάνει 40αρια και μας έψαχναν να συνεχίσουμε τα γυρίσματα.

Το μυστικό της επιτυχίας για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ήταν «η αγάπη όλων για τη δουλειά».Η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ ώστε «ακόμα ο κόσμος μας μιλάει και μας ρωτάει για τα Εγκλήματα».

Η σκηνή που εξαφάνισε ο ΑΝΤ1 από τα «Εγκλήματα» - Προβλήθηκε μόνο μία φορά και την έκοψαν

Τα Εγκλήματα είναι η ελληνική τηλεοπτική μαύρη κωμωδία που προβλήθηκε από τον ANT1 τις τηλεοπτικές σεζόν 1998–2000, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και τη σκηνοθεσία οι Αντώνης Τέμπος και Αντώνης Αγγελόπουλος. Παραγωγός της σειράς ήταν αρχικά ο Νίκος Βεργέτης, ο οποίος αποχώρησε στο πρώτο μισό της σεζόν (13ο επεισόδιο) και έπειτα ανέλαβε τη παραγωγή η Ena Productions, θυγατρική του σταθμού.

Μπορεί στο μυαλό μας να έχουν μείνει μερικές από τις πιο iconic σκηνές της επιτυχημένης σειράς, ωστόσο υπάρχει μία συγκεκριμένη σκηνή που το κοινό κατάφερε να δει μόλις μία φορά. Στη συνέχεια η σκηνή αυτή κόπηκε από όλες τις επαναλήψεις και από τα DVD της σειράς που ανά καιρούς κυκλοφόρησαν.

Προκειμένου να... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr