«Ο γιος μου μπαίνει στην εφηβεία και είμαι...» - Ο Κώστας Κόκλας σε μία σπάνια εξομολόγηση

Μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο γιος μου μπαίνει στην εφηβεία και είμαι...» - Ο Κώστας Κόκλας σε μία σπάνια εξομολόγηση

Το μεσημέρι της Παρασκευής 17/6 μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» ο αγαπητός ηθοποιός Κώστας Κόκλας και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στον γιο του, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά, αλλά και στην δουλειά του και την επιθεώρηση που συμμετέχει.

Η εξομολόγηση του Κώστα Κόκλα

«Η καραντίνα ήταν μια διδακτική περίοδος για όλους μας. Ο γιος μου μπαίνει στην εφηβεία και είμαι δίπλα του. Ο σεβασμός μαθαίνεται και πιστεύω ότι τα παιδιά μας θα είναι καλύτερα από εμάς».

Μιλώντας για τα δικά του παιδικά χρόνια, σημειώνει: «Η Ζάκυνθος όταν μεγάλωσα εγώ ήταν ένας παράδεισος. Δεν είχαμε ηλεκτρικό ρεύμα και τηλεόραση. Προσπαθώ να το περιγράψω στον γιο μου αλλά δεν ξέρω αν θα το καταλάβει». Στη συνέχεια ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στον Λουκά, τον σκύλο του που τόσο αγαπάει.

«Ο Λουκάς αποφάσισε ότι θα με παίρνει από πίσω, όπου κι αν πηγαίνω. Είναι καλός φίλος, με προσέχει. Είχε καθίσει κάτω από το σπίτι μου 6 – 7 μήνες μέχρι να τον βάλω μέσα, με κοίταζε. Τελικά ένα βράδυ του Νοέμβρη γυρνώντας από το θέατρο, έβρεχε και δεν μπόρεσα να αντισταθώ, του είπα να μπει».

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θέατρο Άλσος «Τι ζούμε ρε;». «Το ‘Τι ζούμε, ρε;;;» είναι 100% επιθεώρηση, ένα καθαρά ελληνικό είδος. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ένα εξαιρετικό ταλέντο της γενιάς της, έχει γράψει νούμερα που θα αγγίξουν πολύ τον κόσμο. Έχει να κάνει και με το τι ζήσαμε μέχρι τώρα, αυτή τη διετία της καραντίνας. Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια, περάσαμε καταστάσεις που δεν είχαμε καν διανοηθεί ότι θα τις περάσουμε».

«Αν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 βρέθηκε στον καναπέ του «Πρωινού» και μίλησε με απροκάλυπτη ειλικρίνεια για τους κατηγορούμενους, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) και για το αν θα μπορούσαν να ξαναδουλέψουν στο ελληνικό θέατρο.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ξέρει καντάρια θέατρο, είχε προβλήματα με τη συμπεριφορά του, αυτά θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι επειδή είναι μια δουλειά που έχει να κάνει πολύ με την κοινή γνώμη θα έχουν πρόβλημα.

Στην περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσει να ασχοληθεί με το θέατρο. Ίσως από άλλο πόστο στην αρχή, αλλά θα μπορέσει να σκηνοθετήσει σε 3-4 χρόνια, εφόσον είναι αθώος ο άνθρωπος», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας, τους συναδέλφους μας, τους συνεργάτες μας. Είναι η οικογένειά μας και πρέπει να τους στηρίζουμε σε όλες τις δουλειές», τόνισε στη συνέχεια ο Κώστας Κόκλας.