"Πάγωσε" ο Μάριος Αθανασίου στη δήλωση της Μαρίας Σολωμού για τον μεγάλο έρωτα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου όπου μεταξύ άλλων δεν έκρυψε την αμηχανία του όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε αναφορικά για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Σολωμού όπου έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο.

Οι δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει αναφορικά με την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός, (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Έτσι λοιπόν, ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ωραία, ωραία δεν θέλω να μπαίνω σε σχολιασμούς μιας προσωπικής μου υπόθεσης δημόσιο Πινγκ Πονγκ δεν το κάνω αλλά προφανώς είναι ωραίο».

«Εδώ και 3 χρόνια το παιδί μένει μαζί μου...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία που έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια με τη Μαρία Σολωμού για να μείνει ο γιος τους μαζί του.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, σκοπός του ήταν να φέρει κοντά τον μεγάλο του γιο με τα αδέρφια του (δείτε εδώ την 7χρονη κόρη του), καθώς δεν ήθελε να αρχίσουν να γνωρίζονται όταν φτάσουν 25 χρονών.

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη.

Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25. Έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.