Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Γράφτηκε ότι πλάκωσα στο ξύλο μια συναθλήτριά μου! Όταν είσαι...»

«Τηλεφώνησα στον δικηγόρο μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Γράφτηκε ότι πλάκωσα στο ξύλο μια συναθλήτριά μου! Όταν είσαι...»

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 30/9 η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό της). Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά δημοσιεύματα αλλά και στη συμμετοχή της στο Nomads.

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Πλατανιώτη

«Περίμενα καλύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό, αλλά υπάρχουν και αδικίες στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Λίγες φορές στην καριέρα μου πήρα αυτό που άξιζα να πάρω. Κάθε χώρα πρέπει να έχει καλές δημόσιες σχέσεις με τις άλλες χώρες για να μη βρεθεί σε μειονεκτική θέση. Πολλές φορές έχω νιώσει ότι κάποιος προσπαθεί να μου ρίξει το ηθικό, να με κάνουν να σταματήσω. Είχα πάρα πολύ ανταγωνισμό καθώς μεγάλωνα. Όταν ήμουν πιο μικρή λέγανε ότι δεν κάνω για τα ομαδικά. (…)»

Έχουν γραφτεί για μένα κακά σχόλια όσον αφορά στον χαρακτήρα και στο ήθος μου. Όταν είσαι καλός, θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν. Αυτό που γράφτηκε για μένα, ότι πλάκωσα στο ξύλο μια συναθλήτριά μου, δεν ισχύει. Την κυρία που έγραψε το άρθρο για μένα δεν την γνωρίζω. Το άρθρο ήταν μηνύσιμο, πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Υπήρχαν μάρτυρες μπροστά για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Υπήρξε κόσμος που αναρωτιόταν γιατί πήγα στο Nomads. Υπήρχε ανταγωνισμός κακές συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Το χειρότερό μου ήταν όταν μας έκαναν το τραπέζι οι ντόπιοι και τρώγανε με τα χέρια, ενώ πάνω στα φαγητά είχε μύγες», κατέληξε.

Η ανάρτηση που έσβησε άρων άρων από το Instagram

Μία οργισμένη θα λέγαμε και γεμάτη θυμό ανάρτηση έκανε η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία βρέθηκε στην τέταρτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, ο οποίος έλαβε χώρα αυτές τις ημέρες στη Ρώμη.

Μέσα από τα social media, λοιπόν η πασίγνωστη αθλήτρια εξέφρασε τον εκνευρισμό και την ενόχληση της για τη βαθμολογία που έλαβε στο σόλο πρόγραμμά της, ενώ μεταξύ άλλων έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα κατηγορώντας ευθέως τους διοργανωτές για την εικόνα στην προσπάθειά της.

«Ήρθα στη Ρώμη για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα.. Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα της Ισπανίας που ξέρει την αξία της και προτίμησαν να δώσουν προσοχή στον σημαντικότερο διαγωνισμό της χρονιάς… το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» τονίζει, αρχικά, η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην ανάρτηση της.

«Ας συγκρίνουμε..! Εδώ είναι το 3ο και 4ο Δυστυχώς ο καμέραμαν ξέχασε “κατά λάθος” να δείξει καθαρά τα κάθετά μου. Αλλά και έτσι, μπορείς να δεις κάτι. Είμαι περισσότερο από υπερήφανη με την απόδοσή μου, γιατί ήδη γνωρίζω την αξία μου. Το #fairplay είναι μια άγνωστη λέξη για αυτό το άθλημα» έγραψε Ευαγγελία Πλατανιώτη λίγο πριν διαγράψει την δημοσίευση.

Η ανάρτηση που έσβησε άρων άρων από το Instagram