«Αφού δεν είχα κατάθλιψη ήταν θαύμα» - Η εξομολόγηση της Δανάης Μιχαλάκη για τις Άγριες Μέλισσες

«Οι συνθήκες είναι πιεστικές...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αφού δεν είχα κατάθλιψη ήταν θαύμα» - Η εξομολόγηση της Δανάης Μιχαλάκη για τις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 30/9 η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, για την υποκριτική και την περίοδο που εργάστηκε ως πωλήτρια (δείτε εδώ εντωμεταξύ σε ποια σειρά θα την δούμε φέτος).

Οι δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη

«Είχα πάει να δω το La La Land και τότε δούλευα ως πωλήτρια και ήμουν στη φάση ότι ήθελα να φύγω, έψαχνα να βρω δουλειά όπως στην ταινία που μια ηθοποιός περνούσε από κάστινγκ έκανε την σκηνή και την έπιαναν τα κλάματα και την σταματούσαν για να πάνε τους καφέδες, έχω ζήσει κάτι παρόμοιο…

Είπα θα παραιτηθώ, είπα θα το κάνω, φρόντισα να μη μείνω χωρίς χρήματα, το κυνήγησα, είμαι της οργάνωσης και πάω με πρόγραμμα».

Για τις Άγριες Μέλισσες: «Άργησα να βάλω στη ζωή μου το tear’s stick! Είναι σαν κραγιόν το οποίο είτε το βάζεις σε μια μπατονέτα και το ακουμπάς το ματάκι είτε, έτσι όπως είναι, το ακουμπάς απευθείας. Λίγο, δεν κάνει πολύ καλό και να το βάζουμε συνέχεια. Μυρίζει σαν ευκάλυπτος και το βάζεις και λίγο σου καίει τα ματάκια και σου τα κοκκινίζει. Και τσουπ, αρχίζεις και κλαις.

Δεν το κάνω συνέχεια αλλά είναι και φορές που οι συνθήκες είναι πιεστικές στο γύρισμα, τρέχεις, δεν έχεις χρόνο να ζητήσεις δυο λεπτά… Οπότε φερ’ το εδώ και να ‘μαι. Αφού δεν είχα κατάθλιψη κάποια στιγμή ήταν θαύμα. Ναι. Μέσα σε όλο αυτό γελάγαμε πάρα πολύ. Δηλαδή και σε πολύ βαριά σκηνή που υπήρχαν κλάματα γελάγαμε. Αλλιώς δεν γίνεται».

Η Δανάη Μιχαλάκη αναπολεί τις όμορφες στιγμές από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών

Μετά από τρεις συγκλονιστικές σεζόν, οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία την Πέμπτη 7/7(δείτε εδώ τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter για το φινάλε) και η πρωταγωνίστρια, Δανάη Μιχαλάκη μετά το τελευταίο επεισόδιο της εμβληματικής και αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο DOT το Σάββατο 9/7 και παραχώρησε μία συνέντευξη άκρως αφοπλιστική.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην σειρά και στις στιγμές που της έμειναν ανεξίτηλες στα γυρίσματα αλλά και για το σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. Πρόσφατα, μάλιστα , αποκάλυψε το πως κέρδισε τον ρόλο της Δρόσως.

«Θυμάμαι την πρώτη σκηνή που γυρίσαμε στην Κοπαΐδα, μετά τα γυρίσματα στην Τρούμπα. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα “αυτό φτιάχτηκε για τον ρόλο που κάνω εγώ''. Υπήρχαν στιγμές που μου φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε στη συνέχεια: «Τα tear stick με βοηθούσαν να βγάλω τις σκηνές που είχαν πολύ κλάμα. Όταν διάβασα το σενάριο είπα στον Λευτέρη Χαρίτο ότι δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Ότι είχα κάνει μέχρι τότε ήταν κωμικό, δεν είχα βρεθεί με κάτι τόσο δραματικό. Και ο Λευτέρης μού έλεγε ότι θα βγει, καλά θα είμαι. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πώς τέλειωσε η ιστορία και ο χαρακτήρας μου».

Η Δανάη Μιχαλάκη είπε επίσης: «Είμαι τυχερή που βιοπορίζομαι από αυτό που αγαπάω. Στο δρόμο μου λένε συνέχεια “γεια σου Δροσούλα”. Όταν πήγα στο κάστινγκ δεν πίστευα ότι θα με πάρουν. Οι “Μέλισσες” με βρήκαν στη φάση που σκεφτόμουν “τι άλλο να κάνω”. Δεν αγχώνομαι καθόλου για το επόμενο βήμα μετά τις Άγριες Μέλισσες».