Από τον ANT1 πρωταγωνίστρια στην ΕΡΤ - Ο νέος ρόλος της Δαναής Μιχαλάκη μετά τις Άγριες Μέλισσες

Δείτε το τρέιλερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Άγριες Μέλισσες ANT1
Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Άγριες Μέλισσες ANT1

Έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις Άγριες Μέλισσες ως Δρόσω, μία σειρά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία όλες τις χρονιές και ανέδειξε την ηθοποιό με τον καλύτερο τρόπο, όπως αποδεικνύεται και στο βίντεο που έχει δημοσιευθεί με στιμιότυπα από το έργο. Ο λόγος για την Δανάη Μιχαλάκη. Αφού, όμως, τελείωσε, ήρθε η ώρα η ίδια να "λάμψει" σε ένα διαφορετικό σενάριο, σε μία νέα σειρά στην ΕΡΤ αυτή τη φορά.

Πρόκειται για ένα σίριαλ που βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή "Το κορίτσι με το σαλιγκάρι" και η υπόθεση εξελίσσεται στα Μάταλα της Κρήτης το 1969. Η σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Μπλάτσου, που αγαπήσαμε από τους Singles, ενώ το καστ θα περιλαμβάνει τους: Δημήτρη Μοθωναίο, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Μάκη Παπαδημητρίου, Δημοσθένη Παπαδόπουλο, Γιούλικα Σκαφιδά, Νικόλα Παπαγιάννη, Ευσταθία Τσαπαρέλη κ.ά.

Η υπόθεση του σίριαλ "Η παραλία" με πρωταγωνίστρια την Δανάη Μιχαλάκη

Έφτασε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού από το Λονδίνο στις 26 Μαρτίου του 1969. Έφτασε κρατώντας στη χούφτα της ένα μικρό, πληγωμένο σαλιγκάρι. Και από εκεί, πάντα με το μικρό σαλιγκάρι προστατευμένο στην κλειστή παλάμη της, πήγε στα Μάταλα.

Εκεί όπου της είχαν υποσχεθεί ότι βρισκόταν ο παράδεισος της φύσης. Και των χίπηδων. Στα Μάταλα, τον παράδεισο της ελευθερίας. Και της Τζόνι Μίτσελ. Και του Χάρι. Προπαντός του Χάρι.

Έμεινε μέχρι τον Μάιο του 1969, περιμένοντας, μαζί με τα παιδιά των λουλουδιών από όλο τον κόσμο, το καλοκαίρι της αγάπης. Μα αυτό δεν ήρθε ποτέ… Γιατί εκείνο τον Μάιο έγινε ό,τι έγινε.

Άλλη μία σειρά που έρχεται στο κανάλι έχει τίτλο "Κάνε ότι κοιμάσαι"

H ΕΡΤ συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή των ελληνικών σειρών και τη νέα σεζόν θα απολαύσουμε στους δέκτες ένα θρίλερ, που αναμένεται να κόψει την ανάσα (Δείτε εδώ όλες τις σειρές της ΕΡΤ). Η σειρά διαδραματίζεται γύρω από τη ζωή του Νικόλα (Σπύρος Παπαδόπουλος), του οποίου η γυναίκα θα δολοφονηθεί και θα κληθεί να αποδείξει ότι δεν το έκανε αυτός.

Ο Νικόλας είναι καθηγητής σε ένα λύκειο. Ο Νικόλας περνάει κρίση στο γάμο του και αυτό θα τον οδηγήσει στην αγκαλιά μητέρας μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Κατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο σπίτι του, η γυναίκα του θα δολοφονηθεί, ενώ η κόρη του θα μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Ο καθηγητής του λυκείου θα κληθεί να διαχειριστεί τόσο την οικογενειακή τραγωδία, όσο και την παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου στο οποίο διδάσκει. Ο Νικόλας θα προσπαθήσει να λύσει το κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να βρει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει τη συνωμοσία εις βάρος του. Μία «ασυνήθιστη» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στο πλευρό του, ενώ δίπλα του θα είναι και ο επίμονος προϊστάμενός της και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Σύντομα, θα υπάρχουν ανατροπές, που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει...

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Έμιλυ Κολιανδρή (Βικτωρία Λεσιώτη), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Μαρίνα Ασλάνογλου (Ευαγγελία Καλίρη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κασδαγλής), Τάσος Γιαννόπουλος (Ηλίας Βανδώρος), Γιάννης Σίντος (Χριστόφορος Στρατάκης), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Αναστασία Στυλιανίδη (Σοφία Μαδούρου), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Μαρία Μαυρομμάτη, Αλέξανδρος Piechowiak (Στάθης Βανδώρος), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Χρήστος Ζαχαριάδης (Στράτος Φρύσας), Δημήτρης Γεροδήμος (Μιχάλης Κουλεντής), Λευτέρης Πολυχρόνης (Μηνάς Αργύρης), Δημήτρης Καλαντζής, Έλενα Ντέντα, Καλλιόπη Πετροπούλου, Γιώργος Δεπάστας, Ανανίας Μητσιόπουλος, Χρήστος Στεφανής.