«Τουλάχιστον ανώριμο» - Η ενόχληση του Αιμιλιανού Σταματάκη με την ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

«Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ περισσότερο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τουλάχιστον ανώριμο» - Η ενόχληση του Αιμιλιανού Σταματάκη με την ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 30/9 ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ερώτηση που δέχτηκε πρόσφατα από δημοσιογράφο και τον ρωτούσε για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ενόχληση του Αιμιλιανού Σταματάκη με την ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη

«Με εξοργίζει το πέσιμο στον δρόμο από δημοσιογράφους με ηλίθιο τρόπο. Όταν με ρώτησαν για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου μου, το θεώρησα τουλάχιστον ανώριμο. Ως εκεί δεν χρειάζεται να ασχοληθώ περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Η νέα σύντροφος του μετά τον χωρισμό από τη Μαίρη Συνατσάκη

Τον Αιμιλιανό Σταματάκη τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τη Μαίρη Συνατσάκη αλλά και λόγω των πολύ καλών θεατρικών του επιδόσεων. Η σχέση του ηθοποιού με τη δημοσιογράφο μπορεί να αποτελεί παρελθόν μιας και χώρισαν βελούδινα και σιγά σιγά προχώρησαν στα ερωτικά τους.

Η Συνατσάκη βρήκε πιο γρήγορα τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και αυτό είναι επίσημο μιας και πρόσφατα είδαμε την πρώτη τρυφερή ανάρτηση του τραγουδιστή με το κορίτσι του. Και ο Αιμιλιανός όμως δεν άργησε να ερωτευτεί μιας και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με νέα σύντροφο.3

Ο λόγος για την Κατερίνα Νικολοπούλου, η οποία βρέθηκε πολύ ταπεινά στο πλάι του καλού της σε μια πρόσφατη κοινή τους έξοδο στο Μέγαρο Μουσικής. Το ζευγάρι είναι τους τελευταίους μήνες μαζί και είναι πολύ καλά μιας και έχουν κοινά ενδιαφέροντα με την Κατερίνα να είναι και εκείνη ηθοποιός στο επάγγελμα.

Αιμιλιανός Σταματάκης και νέα σύντροφος