Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα έξω που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τι έγραψε στην αγαπημένη του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα έξω που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. Μάλιστα, είναι από τις εγκυμονούσες που θέλουν να είναι στιλάτες ακόμη και με την "κοιλιά τούρλα" πραγματοποιώντας πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ειδικά στο ταξίδι που έκανε στο Μιλάνο με τους φίλους της, είδαμε να δημιουργεί απίστευτα looks, με την κοιλίτσα της πάντα να είναι η πρωταγωνίστρια.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Τούνη από το ταξίδι της και έφερε το σχόλιο του Αλεξάνδρου

Πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με τζιν παντελόνι, μαύρο τοπ μαγιό και μαύρο oversized blazer. Τα σχόλια όπως ήταν λογικό έπεσαν σαν την βροχή (βέβαια δεν είναι όλα θετικά) και ανάμεσα τους είδαμε και αυτό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο - παρουσιαστής, που έχει τεράστια αδυναμία στην σύντροφό του και μητέρα του γιου του, της έγραψε «Αγάπη μου» μιας και την θαυμάζει πάντα.

Ιωάννα Τούνη Instagram

Η απάντηση της σε όσους την κράζουν που δεν καλύπτει την κοιλίτσα της

Με αφορμή κάποια σχόλια που έλαβε για το γεγονός ότι συχνά σε φωτογραφίες δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την νέα της ανάρτηση στο Instagram έβαλε στη θέση τους όσους κρίνουν τις εγκύους.

Η ίδια άλλωστε έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, περνάει μια δύσκολη εγκυμοσύνη που συχνά την κρατάει στο κρεβάτι. Οι haters λοιπόν είναι ένα κομμάτι που θέλει να πετάξει από τη ζωή της, αφού δε θέλει να ταράζεται για τίποτα, μέχρι να γεννήσει τον γιο της σε περίπου τρεις μήνες.

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Τούνη κριτίκαρε όσους την κρίνουν για την κοιλιά της