«Μου κάνεις πλάκα; Έχεις θράσος» - Η αντίδραση της Σάσας Μπάστα έπειτα από ερώτηση του Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου κάνεις πλάκα; Έχεις θράσος» - Η αντίδραση της Σάσας Μπάστα έπειτα από ερώτηση του Super Κατερίνα

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Ξενοφώντα Σκιντζή παραχώρησε η Σάσα Μπάστα, ωστόσο, μια ερώτηση που της έκανε έφερε την επική αντίδραση της on camera.

H τραγουδίστρια, μίλησε για την κόρη της (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει), για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα πήγαινε στο Ηρώδειο.

«Η μητέρα μου είναι η ζωή μου. Με βοηθάει πολύ με την κόρη μου και εκείνη της έχει τεράστια αδυναμία», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Θα έκανα και δεύτερο και τρίτο παιδί, πρώτα ο θεός. Μαγειρεύω, καθαρίζω, κάνω τα πάντα, γιατί αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει».

Η αντίδραση της Σάσας Μπάστα για το Ηρώδειο

Στη συνέχεια ηρωτήθηκε αν είχε ονειρευτεί πότε να τραγουδήσει στο Ηρώδειο: «Μου κάνεις πλάκα; Θα σε πάω στο metoo για μπούλινγκ; Έχεις θράσος».

Η απίστευτη αποκάλυψη της Σάσα Μπάστα για το γάμο της

Το πρωί της Δευτέρας 16/5, η Σάσα Μπάστα έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική και όμορφη συνέντευξη στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε για την κόρη της και τις απίστευτες ικανότητες της, αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που πιθανόν να ακούσει, στον λόγο που παντρεύτηκε 3 φορές τον σύζυγο της αλλά και στο θαύμα που βίωσε με τον αδελφό της.

«Με την κόρη μου το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. O λόγος ύπαρξης μου έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. H κόρη μου είναι ίδια με έμενα, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια είχε. Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένεια μου, άλλα αυτά δεν τα κανονίζεις», συπλήρωσε μιλώντας για την κόρη της.

«Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά νυφικά. Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το εάν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση υπογράμμισε: «Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα»!

«Ποτέ δεν σταμάτησαν τα κακεντρεχή σχόλια, άλλα αν σταθείς σε αυτά δεν θα συνεχίζεις. Άστους να λένε, το όνομα σου να λένε σωστά, κάτι κάνεις σωστά αν μιλάνε για εσένα. Αν κάποιοι θεωρούσαν να πάω στη Eurovision, γιατί να μην το κάνω», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει βιώσει θαύμα: «Ο πάππους μου και ο θείος μου είναι παπάδες. Έχουμε βιώσει θαύμα με τον αδελφό μου», αποκάλυψε με συγκίνηση.