Δημοσίευσε την φωτογραφία που έκανε γνωστά τα ευχάριστα - Χαρές για την Έλενα Παπαρίζου

Δεκάδες τα σχόλια των followers της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/helenapaparizouofficial
Instagram/helenapaparizouofficial

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Έλενα Παπαρίζου. Στα επαγγελματικά της έχει βρει την ηρεμία και την γαλήνη στην αγκαλιά του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη, ενώ στα επαγγελματικά θα την δούμε στο The Voice το οποίο κάνει πρεμιέρα - δείτε πότε και ποιος θα είναι backstage παρουσιαστής.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του μουσικού show μαζί με τους υπόλοιπους κριτές, κάνοντας γνωστά τα ευχάριστά.

Όπως ήταν λογικό τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή, αφού πολλοί τηλεθεατές ανυπομονούν να επιστέψει το The Voice.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Έλενα Παπαρίζου

Δείτε την με γυαλιά μυωπίας και εντελώς άβαφη

Η κάμερα του Πρωινού εντόπισε την Έλενα Παπαρίζου στο αεροδρόμιο και το πρωί της Τρίτης 6/9 προβλήθηκαν στην εκπομπή οι δηλώσεις της. Η ίδια ήταν εντελώς άβαφη, με γυαλιά μυωπίας και σχεδόν αχτένιστα μαλλιά, δείχνοντας μία άλλη πλευρά της μπροστά στον φακό, ενώ στα social media με το look της προκάλεσε "σάλο" στα σχόλια, και μίλησε για διάφορα θέματα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα επαγγελματικά της βήματα, η σχέση της με τον καλό της, αλλά και οι διακοπές που πέρασε αυτή την σεζόν που πέρασε.

«Ξεκινάνε τα γυρίσματα τώρα, την μεθεπόμενη εβδομάδα. Όλοι μαζί, όλη η αγαπημένη παρέα», είπε αρχικά για το The Voice που επιστρέφει και φέτος.

Και συμπλήρωσε για το σύζυγό της με τον οποίο πέρασαν κάποιο διάστημα μακριά λόγω δουλειάς, αλλά και για το καλοκαίρι της: «Το θέμα είναι ότι είμαστε καλά, έχουμε την υγειά μας, είμαστε αγαπημένοι. Διακοπές έξι μέρες πήγα στο χωριό μου, η αλήθεια είναι, με κλαρίνα και ποτάμια, γιατί μου αρέσουν αυτές οι εναλλακτικές και όμορφες διακοπές».

Απρόοπτο περιστατικό σε συναυλία της τραγουδίσ

γυαλιά μυωπίας και εντελώς άβαφη