Λίτσα Πατέρα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το "Πρωινό" - «Γίνονται παρεξηγήσεις και...»

«Αν δεν της άρεσε, τι να κάνουμε τώρα;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό του Αμαρουσίου αναφορικά με την οικειωθελή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή (δείτε εδώ τί νέα ετοιμάζει), «Πρωινό» καθώς κανείς δεν περίμενε πως θα έπαιρνε αυτή την απόφαση μέσα σε τόσο κοντικό χρονικό περιθώριο από την πρεμιέρα.

Μεταξύ άλλων, η κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» "τσάκωσε" την Λίτσα Πατέρα όπου δημοσιογράφος της εκπομπής δεν δίστασε να την ρωτήσει αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το "Πρωινό"

«Είναι αστρολογικό θέμα. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος γίνονται παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το λέω σε Ταύρους, λιοντάρια, Σκορπιούς κι Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου, ότι έχουν διλήμματα. Δεν ήξερα τίποτα συγκεκριμένο.

Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να δουλεύει σε ένα περιβάλλον που του πάει και του αρέσει. Αν δεν της άρεσε, τι να κάνουμε τώρα; Ήταν πολύ συγκινημένη, είναι καλό κορίτσι κι όλα θα πάνε μια χαρά».

Στιγμές ευτυχίας για την Δούκισσα Νομικού λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

Περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της περνάει αυτές τις μέρες η Δούκισσα Νομικού, μετά την αποχώρηση από το “Πρωινό” (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), μιας και τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωής της.

Μάλιστα, η σημερινή μέρα 29/9 μέρα είναι αρκετά ξεχωριστή και σημαντική για την παρουσιάστρια, καθώς η κορούλα της, Αναστασία, έχει γενέθλια και έκλεισε τα 3.

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, οργάνωσαν ένα πάρτι για να γιορτάσει με την οικογένειά της και τους φίλους της και φυσικά η ίδια μοιράστηκε αμέσως μετά και μερικά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, μας έδειξε την τούρτα της, που είχε πάνω την Πέππα το γουρουνάκι, αλλά και την πριγκίπισσα Έλσα.

undefined

undefined

undefined