Αποκλειστικό: Με πιασμένα μαλλιά και ανενόχλητη - Τράβηξε τα βλέμματα η Κατερίνα Καινούργιου σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις αγαπημένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης μιας και όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό την προτιμάει ιδιαίτερα ακόμη και την δεύτερη χρονιά όπου βρίσκεται στην τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA με την εκπομπή, "Super Κατερίνα" -δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Από την άλλη, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, αυτή τη φορο ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την "τσάκωσε" σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα Βόρει Προάστια.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα casual look καθώς ήταν ντυμμένη με ένα καφέ σακάκι, με δερμάτινο παντελόνι και μαύρες μπότες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Κατερίνα Καινούργιου σε εμπορικό κέντρο
Κατερίνα Καινούργιου - Αποκλειστική φωτογραφία

«Ήταν με άλλη...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την πρόσφατη προσωπική της ζωή

Με αφορμή συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη σε γνωστό περιοδικό, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αποκάλυψη για τη φιλία τους και την προσωπική της ζωή στο πλατό της εκπομπής της Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε ότι πριν λίγο καιρό έμαθε ότι ένας άντρας που την ενδιέφερε ήταν σε ένα μαγαζί με άλλη γυναίκα και του ζήτησε να πάνε στο ίδιο μαγαζί.

«Ήμασταν με τον Νίκο για φαγητό οι δυο μας και μαθαίνω εγώ ότι ένας που με ενδιέφερε πριν λίγο καιρό ήταν κάπου με άλλη. Και του ζήτησα ως χάρη να πάμε εκεί. Μου λέει δεν υπάρχει περίπτωση θα γίνουμε ρεζίλι. Τον παρακάλεσα και μου είπε πάμε να δούμε τι θα καταλάβεις. Πάμε καθόμαστε τυχαία και του λέω άνοιξε μπουκάλια. Είμαι πολύ drama queen και το ζω σε υπερβολικό βαθμό. Έφαγα χυλόπιτα» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο μετά την έντονα αδιαθεσία της και τον τρόμο που έζησαν οι συνεργάτες της.