Άκης Πετρετζίκης: Στο πλευρό του πατέρα του ο μικρός Αχιλλέας - Η τρυφερή ανάρτηση λίγο πριν την πρεμιέρα του Kitchen Lab

Ό,τι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Στο πλευρό του πατέρα του ο μικρός Αχιλλέας - Η τρυφερή ανάρτηση λίγο πριν την πρεμιέρα του Kitchen Lab

Πριν από λίγες ημέρες ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για δεύτερη φορά πατέρας καθώς η αγαπημένη του σύζυγος, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους -δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο.

Ωστόσο, ο γνωστός σεφ έχει ένα λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (1/10) η εκπομπή, "Kitchen Lab" έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Έτσι λοιπόν, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτού του , όσο η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρισκόταν στον αέρα. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του λίγο πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα: «Όλη η φαμίλια συντονισμένη».

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Τα πρώτα λόγια του Άκη Πετρετζίκη μετά τη γέννηση της κόρης του

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε το Σάββατο 17/9 ο Άκης Πετρετζίκης, όπου η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι είναι φυσικά πανευτυχές και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι τους και στον γιο τους, μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 21/9, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του, με τον ίδιο βέβαια να λιτός και βιαστικός.

«Περιμένει ο μικρός στο σπίτι, δε μπορούμε να μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε πολύ», είπε ο Άκης Πετρετζίκης με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και αποχώρησε με το αυτοκίνητό του.