Απασφάλισε η Κόνι Μεταξά με ερώτηση που την εκνέυρισε από δημοσιογράφο - «Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Κόνι Μεταξά με ερώτηση που την εκνέυρισε από δημοσιογράφο - «Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο»

Η Κόνι Μεταξά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή αφού γύρισε πλέον από το ταξίδι του μέλιτος με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μάριο Καπότση -δείτε εδώ ένα από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία που έμειναν στις Μαλδίβες.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της, όταν δημοσιογράφοι τη ρωτάνε συνεχώς αν πρόκειται να κάνει παιδί.

Η ενόχληση της Κόνι Μεταξά στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend»

«Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο. Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου.

Αυτό είναι το ένα προσωπικό, πολύ προσωπικό βιολογικά και ψυχολογικά πράγμα που δεν πρέπει να ρωτάμε τις γυναίκες. Αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να σταματήσουν, γιατί κάποιες γυναίκες και άντρες τους πληγώνει πολύ. Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο».

Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου Καπότση

Το πρωί της Τετάρτης 7/9 η Ζώζα Μεταξά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικά, και μίλησε για τον γάμο της κόρης της, Κόνι Μεταξά, με τον Ολυμπιονίκη Μάριο Καπότση. Η ίδια εξέφρασε την χαρά που αισθάνεται, αλλά και την ευγνωμοσύνη για το γεγονός πως μπόρεσε να το ζήσει μαζί της, ενώ είπε και την γνώμη της για τον γαμπρό της.

Ανέφερε, δηλαδή, πως μόλις τον είδε είπε αμέσως πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο παιδί και στη συνέχεια εξήγησε πως δεν της αρέσει να παρεμβαίνει στην σχέση τους, καθώς είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.

«Μεγάλη ευτυχία. Με αξίωσε ο Θεός και έζησα τον γάμο του παιδιού μου. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για τον γιο που απέκτησα, γιατί απέκτησα ένα υπέροχο παιδί», επισήμανε αρχικά.

Και κατέληξε: «Μετά από ενάμιση δύο μήνες το ήξερε και ήμουν η πρώτη που το έμαθε. Δεν τον είχα γνωρίσει καν και μου το ανακοίνωσε εμένα, γιατί έπαιζε στο εξωτερικό και δεν τον είχα γνωρίσει ακόμα, αλλά μου λέει θα κατέβουμε κάτω και θα γίνει χαμός».