Η σπάνια αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον Σταμάτη Κόκοτα - «Καίω κάθε φορά που...»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον Σταμάτη Κόκοτα - «Καίω κάθε φορά που...»

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών, προκαλώντας τεράστια θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να πουν το τελευταίο τους "αντίο" ήταν και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται».

Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε αλλά και για το τραγούδι του Σταμάτη Κόκοτα όπου όταν το ακούει, κλαίει.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Μας έχει αφήσει κι αυτός την κληρονομιά του, έχει συνεργαστεί με τεράστιους συνθέτες. Το τραγούδι αυτό, εγώ επειδή το έχω συνδέσει και με το soundtrack της ταινίας «Ευτυχία» κλαίω κάθε φορά και σε αυτό βοηθάει και το τραγούδι.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Γιώργο Λιάνη, η Ναταλία αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή λέγοντας πως: «Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Είχε ζήσει μια γεμάτη ζωή, ένας χορτασμένος άνθρωπος που γνώρισε και την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία. Ήταν ευλογημένος».

Το αστρονομικό ποσό που έδιναν στον Σταμάτη Κόκοτα για να ξυρίσει τις φαβορίτες του

Ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε το δικό του σημάδι στην μουσική και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 85 ετών. Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, έχει σκορπίσει θλίψη, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με "τσακισμένη" φωνή στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι.

Σήμα κατατεθέν του Κόκοτα ήταν οι φαβορίτες του, έτσι τον μάθαμε έτσι και τον αποχαιρετήσαμε. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή The 2night Show, είχε αποκαλύψει το απίστευτο ποσό που του έδιναν για να τις ξυρίσει.

«Οι φαβορίτες μου είναι το σήμα κατατεθέν μου. Ένας που θέλει να κάνει διαφήμιση για ένα ξυραφάκι, τα 50 εκατ. δεν είναι τίποτα για να ξυρίσω τις φαβορίτες μου, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Τον έστειλα από εκεί που ήρθε. Μία πρόταση μου έκαναν δεν πήρα κάτι. Έδωσε πολλά λεφτά. 50.000.000 δραχμές τότε. Με τα λεφτά αυτά έπαιρνες την μισή Αθήνα. Αυτές οι προτάσεις είναι για κάτι άλλους, όχι για μένα» είχε πει ο τραγουδιστής.