Οι δηλώσεις όλο σπόντα του Γιώργου Τσαλίκη κατά ΣΚΑΪ - Δεν θέλω να υπάρχει...»

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι δηλώσεις όλο σπόντα του Γιώργου Τσαλίκη κατά ΣΚΑΪ - Δεν θέλω να υπάρχει...»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Τσαλίκης όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για την διαμάχει που είχε πριν από καιρό με τον ΣΚΑΪ -δείτε αναλυτικά τί είχε συμβεί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

«Τηλεοπτικά μπορεί να με δείτε κάπου στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το θέμα με τον ΣΚΑΪ το έχω αφήσει στην άκρη γιατί δεν θέλω να υπάρχει μέσα μου τίποτα τοξικό. Έχει πάρει τον δρόμο του και ασχολούνται οι δικηγόροι μου.

Αν κάτι με αφορά, στο να πω κάτι για κάποιον, θα το πω μόνο για καλό. Να βγω και να πω κάτι που απλά και μόνο θα στεναχωρήσει κάποιον άνθρωπο χωρίς να τον βοηθήσει, το θεωρώ άσκοπο, άτοπο και δεν είναι τις αισθητικής μου».

Όλα όσα έχει δηλώσει παλιότερα ο Γιώργος Τσαλίκης για τον ΣΚΑΪ

Όπως εξηγεί λοιπόν, ενώ είχε υπογράψει κανονικά με τον σταθμό του Φαλήρου για το Big Brother, άκουγε πως κάποιος άλλος θα παρουσιάσει το show, προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους ωστόσο δεν τους έβρισκε.

«Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και τους έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν εξαφανισμένοι. Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να μιλάς και να τρως αγωγή.

Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΙ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.