Άννα Αμανατίδου για GNTM: «Η Βίκυ Καγιά δεν με βοήθησε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου...»

Τι αποκάλυψε για τη δική της οντισιόν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Αμανατίδου για GNTM: «Η Βίκυ Καγιά δεν με βοήθησε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου...»

Η Άννα Αμανατίδου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους σε βραδινή έξοδο της και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά το GNTM, ενώ σχολίασε και τον 5ο κύκλο του ριάλιτι.

«Παρακολουθώ το GNTM κι ανυπομονώ να δω καινούρια κόνσεπτ. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση... Ξεκάθαρα είναι πιο ριάλιτι φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα», ανέφερε αρχικά.

Το "άδειασμα" της Αμανατίδου στην Καγιά και η Παπαγεωργίου

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε η Άννα με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Βίκυ Καγιά για τη συμπεριφορά της στο GNTM 5.

Δεν είναι μόνο η Άννα που "άδειασε" το GNTM

Η Όλγα Καλογήρου ήταν από τα κορίτσια που το 2019 έπαιξαν και κέρδισαν! Με πείσμα και δυναμικότητα, τότε, πήγε στο GNTM και κατάφερε να διεκδικήσει μια θέση μέσα στο σπίτι αποσπώντας πολλά ναι! Σήμερα, όμως, καταγγέλλει τι βίωσε στο σπίτι αυτό. Πράγματα που λίγοι γνώριζαν...

Συγκεκριμένα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή 30/09 στον Alpha. Το νεαρό μοντέλο που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε σχεδόν δυο χρόνια για να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από αυτή την εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Καλογήρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξαφνικά με πέταξαν έξω στον κόσμο μετά από σχεδόν τρεις μήνες εγκλεισμού. Προσπάθησα τουλάχιστον δυο χρόνια να ξεπεράσω όλο αυτό το σοκ που υπέστη μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Στους κριτές δεν μπορούσες να αντιπαρατεθείς. Ότι και να έλεγες, ήξερες είτε ότι δεν θα παίξει είτε ότι δεν θα σε αφήσουν να το πεις. Θα ξεκινούσε ο ένας και ο άλλος σαν να υπάρχει μια μάχη εκείνη τη στιγμή».

Δείτε πως είναι σήμερα στο TV-24.gr