Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Ο Γιάννης...» - Τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς της Βάσως Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγο της, Τσιμιτσέλη

Οι σχέσεις τους πίσω από τις κάμερες

«Ο Γιάννης...» - Τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς της Βάσως Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγο της, Τσιμιτσέλη
NDPPHOTO
News 02.10.2022 10:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μιλώντας για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη.

Η νέα κωμική σειρά του MEGA, πρόκειται να ανατρέχει τα νούμερα τηλεθέασης. Σύντομα κάνει πρεμιέρα (δείτε πότε) και υπόσχεται πολλές και υπέροχες στιγμές γέλιου.

Οι σχέσεις Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη πίσω από τις κάμερες

«Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού», εξομολογήθηκε.

Λασκαράκη Τσιμιτσέλης Μαίρη Μαίρη Μαίρη

«Η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της...»

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, την οποία λατρεύει.

«Μου έχει λείψει η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της. Ποτέ δεν θα της το πω όμως γιατί έτσι δημιουργούνται ενοχές στο παιδί» εξομολογήθηκε λέγοντας πως τα παιδιά σε ένα διαζύγιο δεν είναι αντικείμενα.

«Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις» εξήγησε.

Όσον αφορά την σειρά που πρωταγωνιστεί είπε: «Με πήρε τηλέφωνο ο Θανάσης Παπαθανασίου να με ρωτήσει κάτι για έναν άλλο ηθοποιό και τον ρώτησα εάν ετοιμάζουν κάτι…με ρώτησε εάν με ενδιαφέρει και του απάντησα “με κοροϊδεύεις;”».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τρελά ερωτευμένος ο Λευτέρης Σουλτάτος με την Βάσω Λασκαράκη: Η κίνηση που δεν έμεινε απαρατήρητη

Share