Νέα αρχή για την Βάσω Λασκαράκη - Πολύ ευχάριστα νέα για την ηθοποιό

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα αρχή για την Βάσω Λασκαράκη - Πολύ ευχάριστα νέα για την ηθοποιό

Μετά τη σειρά "Ξένα χέρια" που πρωταγωνιστούσε, η Βάσω Λασκαράκη επιστρέφει στην τηλεόραση δυναμικά. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο τηλεοπτικό σήριαλ του MEGA, που κάνει πρεμιέρα στις 8/10.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί η Λασκαράκη

Η νέα κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00 και μας συστήνει τρεις αξιολάτρευτους γυναικείους χαρακτήρες μέσα από το απαράμιλλο χιούμορ του κορυφαίου διδύμου της κωμωδίας (δείτε το trailer).

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, που μοιράζονται το ίδιο όνομα, αλλά καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Σύζυγοι, παιδιά, πεθερές, κολλητοί και κολλητές, αφεντικά… Όλα τα φέρνουν βόλτα! Καθημερινές καταστάσεις και σχέσεις που είναι γνώριμες σε όλους μας, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για παράλληλες ιστορίες με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, παρεξηγήσεις, απρόοπτα και ατάκες που θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο.

Μαίρη, μαίρη, μαίρη MEGA

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00, ΣΤΟ MEGA

Eυτράπελο με την Βάσω στα γυρίσματα της σειράς

Στο νέο σίριαλ θα δούμε και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που υπήρξε παντρεμένος με τη Λασκαράκη και τώρα θα χρειαστεί να συμπρωταγωνιστήσουν. Ωστόσο ο ηθοποιός δηλώνει ψύχραιμος και περιέγραψε μάλιστα και σε συνέντευξή του το πως βλέπει αυτή τη συνεργασία.

Στην εκπομπή λοιπόν της Δανάης Μπάρκα είδαμε τα εξής:

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τις πρωταγωνίστριες και είπε: «Όχι δεν βρίσκονται ποτέ αλλά οι ιστορίες τους βρίσκονται παράλληλα».

Η Βάσω Λασκαράκη ως άλλη «Μαίρη» είπε: «Χαίρομαι που επέστρεψα στο Mega το καλό, που επέστρεψα στην κωμωδία. Τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο είναι ότι είμαστε στην ίδια ηλικία, είναι παντρεμένη με ένα παιδί. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

Πιστεύω ότι όλοι θα βρουν κάποιον να ταυτιστούν γιατί αφορά την καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Καλύπτουμε τη Μαίρη των 20, των 30, των 40».

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που υποδύεται τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Σίγουρα θα υπάρχουν άντρες που θα ταυτιστούν. Νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που έχουν οικογένεια και είναι στην ηλικία των 40».

Το πιο ευτράπελο σκηνικό που έχει συμβεί στα γυρίσματα παραδέχτηκαν ότι ήταν το τελευταίο γύρισμα με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Κωνσταντίνο Γαβαλά όπου από τα γέλια δεν μπορούσαν να γυρίσουν τη λήψη.