Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Τον αγάπησα πολύ...» - Κλίμα βαθιάς συγκίνησης στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Άννα Βίσση

Το δικό της αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

«Τον αγάπησα πολύ...» - Κλίμα βαθιάς συγκίνησης στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Άννα Βίσση
News 02.10.2022 12:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Άννα Βίσση θέλησε να αποχαιρετήσει τον Σταμάτη Κόκοτα με ένα δικό του τραγούδι, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά (δείτε από τι πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής). Η τραγουδίστρια εμφανώς συγκινημένη διέκοψε το πρόγραμμα της και απευθύνθηκε στους θαμώνες.

«Θέλω το ειλικρινές χειροκρότημά σας για αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ έχω δουλέψει μαζί του πολύ παλιά, με έλεγε Αννούλα και είχε έρθει πέρσι στο Hotel Ermou και τραγούδησε κιόλας. Τον αγάπησα πολύ ως τραγουδιστή, είχε κάτι πάρα πολύ αρχοντικό και υπέροχο αυτός ο άνθρωπος. Ήταν ο βασιλιάς. Θέλω να τον θυμηθούμε παρέα» είπε συγκινημένη.

Η Άννα Βίσση είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σταμάτη Κόκοτα και του είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Έτσι, ερμήνευσε το «Όνειρο Απατηλό» και συγκίνησε τους θαμώνες του μαγαζιού.

Η αφιέρωση της Βίσση στον Σταμάτη Κόκοτα

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Σταμάτη Κόκοτα

Στο πένθος έχει βυθιστεί το λαϊκό τραγούδι με την είδηση του θανάτου του Σταμάτη Κόκοτα. Μπορεί τους τελευταίους μήνες να είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στις 21/9/2021.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για την σπουδαία καριέρα που κατάφερε να δημιουργήσει, ενώ είχε αναφερθεί στις γυναικείες λαϊκές φωνές μετά από ερώτηση που του έγινε.

«Πώς σας φαίνεται το ότι πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο τραγούδι, έχουμε πολύ ωραίες λαϊκές φωνές… Για παράδειγμα, τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την κυρία Πάολα σαν τραγουδίστρια που είναι από πολύ νέα στο τραγούδι και την έχουν παρομοιάσει σαν από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή;», ρώτησε η Μαρία Αντωνά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συντετριμμένος ο Λευτέρης Πανταζής για τον θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα: «Φεύγουν άνθρωποι που τους είχαμε σαν πρότυπα»

Σταμάτης Κόκοτας: Συγκινεί ο καλλιτεχνικός χώρος στο τελευταίο "αντίο" για τον σπουδαίο τραγουδιστή

Share