Ευχάριστα νέα για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη - Έγινε γνωστό πως...

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Ευγενία Σαμαρά είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μετρούν αρκετά χρόνια που είναι μαζί. Τόσο ο ίδιος, όσο και η ηθοποιός είναι αρκετά αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, όπως φαίνεται δεν κερδίζουν μόνο στον έρωτα αφού και οι δυο τα πηγαίνουν πολύ καλά στα επαγγελματικά τους. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ποιμενίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τρία Μίλια» στο STAR ενώ από την άλλη, η Ευγενία Σαμαρά κατάφερε να γίνει για μια ακόμη φορά viral στον "Σασμό".

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life, όπου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως υπάρχουν οι ήδη σκέψεις προκειμένου να δημιουργήσει την δική του οικογένεια δίπλα στην Ευγενία Σαμαρά.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ποιμενίδη για το μέλλον του με την Ευγενία Σαμαρά

Γιατί θέλησες να γίνεις ηθοποιός;

Χάρη στο σινεμά. Έβλεπα ταινίες από μικρή ηλικία και όλο αυτό το παραμύθι με έψησε. Ήθελα να είμαι μέρος του με οποιονδήποτε τρόπο.

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης

Με την σύντροφό σου, Ευγενία Σαμαρά έχετε συνυπάρξει επαγγελματικά. Πώς είναι ως συνεργάτης;

Έχουμε συνυπάρξει στη σειρά του ANT1, «Παρθένα Ζωή» και στο «Όσο Έχω Εσένα» για λίγο στον ΣΚΑΙ. Είναι μαγική συνεργάτις, εξαιρετικά ταλαντούχα ευφυέστατη, με τρομερές αντοχές στη δουλειά μας και με μια αντίληψη για το αντικείμενο που δεν έχω συναντήσει ποτέ!

Υπάρχουν σκέψεις για παιδί και οικογένεια;

Φυσικά και υπάρχουν, αυτά τα θέματα όμως δεν σηκώνουν προγραμματισμό, συμβαίνουν από ανάγκη.

Τι ονειρεύεσαι;

Θέλω να ζω ελεύθερος, πλάι στον άνθρωπο που αγαπώ. Σε μια κοινωνία που έχει ως γνώμονα την ισότητα, την αγάπη και τον σεβασμό. Μακριά από φανατισμό και από σκοτάδι

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά με τον σύντροφό της

Ο Γιάννης Ποιμενίδης και η σύντροφός του, Ευγενία Σαμαρά, αφού βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο, ύστερα από τα γυρίσματα των σειρών που συμμετέχουν, αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο και εντυπωσιακό ταξίδι στο εξωτερικό. Μάλιστα, στο ταξίδι τους πραγματοποιήθηκε ένας γάμος, αν και δεν πρόκειται για τον δικό τους, παρά τα παραπάνω από έξι χρόνια που είναι μαζί.

Οι δυο τους, λοιπόν, βρέθηκαν στο Παρίσι με αφορμή την ένωση των πολύ αγαπημένων της προσώπων και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μερικές στιγμές από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ήταν ντυμένοι στα μαύρα, εκείνη με μία εντυπωσιακή μακριά και μαύρη τουαλέτα, πιο κούκλα από πότε, και δεν υπάρχει αμφιβολία από που έχει μοιάσει, με τους ώμους της να διαφαίνονται και κόκκινο κραγιόν, ενώ εκείνος φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και μαύρο παπιγιόν.

Παρόλα αυτά, η απόδραση δεν σταμάτησε μετά το μυστήριο και την τελετή, καθώς συνέχισαν την εκδρομή τους στην πόλη του έρωτα, επισκέπτοντας τα πιο βασικά αξιοθέατα, ενώ δεν άφησαν απέξω και την Disneyland, μία τοποθεσία που έκανε την αγαπημένη του ηθοποιού να χαίρεται σαν μικρό παιδάκι.

Ευγενία Σαμαρά

Γιάννης Ποιμενίδης

Η Ευγενία Σαμαρά σε γάμο

Ο Γιάννης Ποιμενίδης σε γάμο

Η Ευγενία Σαμαρά στο Παρίσι

«Θέλω να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα είμαι 5 χρόνων και βλέπω ασταμάτητα ότι Μίκι Μάου υπάρχει ενώ ταυτόχρονα θέλω να πηγαίνω σε όλα τα τρομαχτικά παιχνίδια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ευγενία Σαμαρά στη Disneyland

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης