«Μου μίλησε γιατί κακοποιούνταν από τον πατέρα του» - Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την σπάνια εξομολόγησή του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μου μίλησε γιατί κακοποιούνταν από τον πατέρα του» - Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την σπάνια εξομολόγησή του

Στην κάμερα της εκπομπής, «Μαμά-δες» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το πόσο κοντά βρίσκεται σε παιδιά που τον έχουν μεγάλη ανάγκη καθώς δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά του και να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που του συνέβη την ίδια ώρα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί του τάζει πολλά προκειμένου να πει το "ναι" στο Survivor all star.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν βρεθεί κατά καιρούς σε δυσκολίες διαφορετικής φύσεως και η οποιαδήποτε βοήθεια, σε αυτό το οποίο αντιμετωπίζουν, μπορεί να έχει συμβάλει στο να το ξεπεράσουν. Είμαι πεπεισμένος ότι η κάθε βοήθεια σε οτιδήποτε αντιμετωπίζει κάποιος, πόσο μάλλον ένα παιδί, όταν γίνεται χωρίς να το ζητήσει, είναι καθοριστική για την επόμενη μέρα. Είναι πολύ σημαντικό για το κάθε παιδί. Μπορεί ένα μικρό πράγμα να είναι τεράστιο στα μάτια του παιδιού που έχει βιώσει επί σειρά ετών κακοποίηση, bullying, ξυλοδαρμό.

Έχει συμβεί στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη, σε μια παρουσίαση του βιβλίου μου, να μου μιλήσει ένα παιδί το οποίο κακοποιούνταν από τον πατέρα του. Δεν θέλει όμως και πολύ γιατί είναι τόσα που γίνονται καθημερινά και έχουν γνωστοποιηθεί τελευταία πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Για μένα είναι αξία η ευτυχία ενός παιδιού. Δεν είναι απλό να λυθεί το κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, ούτε της κακοποίησης ούτε όλων αυτών των πραγμάτων που είναι μάστιγα. Παρατηρώντας τα παιδιά όμως και συζητώντας με κοινωνικούς λειτουργούς εκεί βρίσκεται η λύση».

"Μιλούσαν για μένα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι" - «Κόλαφος» ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Γεωργία Ευσταθίου μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο αγαπημένος Ντάνος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια στη Σκιάθο, στην αγάπη του για τα παιδιά, στην τελευταία πενταετία, αλλά φυσικά και στη ζωή του μετά το Survivor, από το οποίο αναδείχθηκε νικητής.

«Στις Κουκουναριές έχω εργαστεί από μικρό παιδί, εδώ ενηλικιώθηκα. Είναι ευλογία για κάθε παιδί να μεγαλώνει στην επαρχία. Εμείς τότε δεν είχαμε τα social media που πλέον έχουν γίνει ένα μεγάλο κρυφτό. Πηγαίναμε με τα ποδήλατα στο λιμάνι και πέφταμε στη θάλασσα μαζί με τις τσάντες. Αγαπώ πολύ τα παιδιά γιατί είναι απροστάτευτα και γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον “Φύλακα Άγγελο.

Η τελευταία πενταετία δεν είναι εύκολη για μένα. Έπρεπε να δω τι μου ταιριάζει κι ακόμη υπάρχει μια αναζήτηση μέσα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ που ασχολήθηκα με την υποκριτική. Το βιβλίο μου δεν είναι αυτοβιογραφία. Ήθελα απλά να μοιραστώ τα λάθη μου γιατί κι αυτά με βοήθησαν.

Η ζωή μου μετά το Survivor ήταν μια πολύ καινούργια, αλλά και επικίνδυνη συνθήκη για μένα. Μου προτάθηκαν πράγματα που ήταν εντελώς άκυρα στο μυαλό μου και δεν θα τα έκανα ποτέ. Μιλούσαν για μένα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι. Η μεγάλη ζωή δεν είναι στην Αθήνα, αλλά εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η θάλασσα και η βάρκα μου», κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πριν μερικές μέρες έκανε και μια δημόσια έκκληση που συγκίνησε.