«Δεν έχω την ανάγκη να...» - Η αιχμηρή απάντηση της Αναστασίας Παντούση για το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν έχω την ανάγκη να...» - Η αιχμηρή απάντηση της Αναστασίας Παντούση για το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το πρωί της Κυριακής (2/10) η Αναστασία Παντούση βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Open Weekend» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την πρεμιέρα της σειράς, «Κόκκινο Ποτάμι» όπου αναμένεται να προβληθεί απόψε ο δεύτερο κύκλος -δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε από την άλλη να τοποθετηθεί και για το σχόλιο που είχε κάνει η η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day για την ίδια και την επιθυμία της να μην απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις -δείτε εδώ τί είχε συμβεί.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας Παντούση

«Δεν είπε και κάτι η γυναίκα. Νιώθω ότι δεν έχω την ανάγκη να ανακοινώσω “ναι, είμαι εκεί είμαι καλά”, γιατί αν δεν είμαι καλά θα πω “δεν είμαι καλά”;».

Αγκαλιά στα παρασκήνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση - Στο πλευρό του ηθοποιού σε κάθε βήμα

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, αν και δεν το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι σε προσωπικές τους δηλώσεις, είναι σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, πέρα από το Κόκκινο Ποτάμι, οι δυο τους πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στην τηλεόραση για ένα άλλο πρότζεκτ.

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7, λοιπόν, είχε πρεμιέρα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός ως Ερμής, "Προμηθέας Δεσμώτης", και εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες του χώρου για να δουν και να στηρίξουν τους συναδέλφους και τους φίλους τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η σύντροφος του ίδιους, με την οποία φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελώντας, στα παρασκήνια.

Ιωάννης Παπαζήσης

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση