«Έφαγα φάπες από τη Ρένα Βλαχοπούλου γιατί...»

Η συγκλονιστική αποκάλυψη που ήρθε στο φως

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε μια αναδρομή στην καριέρα της μέσα από την κάμερα της εκπομπής, «Γεια σου» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί σε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί με την Ρένα Βλαχοπούλου (δείτε επίσης εδώ τί συνέβη λίγα λεπτά πριν πεθάνει).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Α, μια Ελληνίδα στο χαρέμι! Αγαπημένη ε; Αγαπημένη Ρένα! Το τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου… Την τσάντιζα! Είχαμε αυτή τη σκηνή στην έρημο και εμένα μου έφυγε το ένα το παπούτσι και το έχασα. Ήταν δώρο της μαμάς μου.

Καθόμουν και έψαχνα το παπούτσι ενώ οι άλλοι προχωρούσαν στο γύρισμα και ξαφνικά λέει ο Σειληνός, «παιδιά που είναι η Μαρία; Χάσαμε την Μαρία». Και μου λέει η Ρένα, «έλα εδώ μωρή, μας σταματάς το γύρισμα και δεν ντρέπεσαι λίγο». Εγώ της εξηγούσα πως έχασα το παπούτσι μου».

«Το θέατρο λεκιάστηκε με το metoo και...»

Καλεσμένη στο πλατό του Όλα Γκουντ βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, το απόγευμα της Κυριακής 20/3, και μίλησε για όλους και για όλα χωρίς να μασάει τα λόγια της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα των ημερών, δηλαδή τις δίκες Λιγνάδη και Φιλιππίδη, και έδωσε τη δική της τοποθέτηση πάνω στην κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω όμως αυτή τη συζήτηση».

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε! Θα το αρπάξουν και θα λένε… Δεν θέλω, παιδιά! Δεν θέλω, σας παρακαλώ δηλαδή. Όποιος φταίει να τιμωρείται αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση».

«Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια! Είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορα του. Δεν γουστάρω. Δεν γουστάρω, τελείωσε. Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει και έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη την ζωή μου στο θέατρο. Κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες και λερώθηκε το θέατρο» είπε κλείνοντας το θέμα.