«Δεν θέλαμε να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του πεθερού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βλάση Σταθοκωστόπουλου για τον γάμο τους

Ευχήθηκε στους νεόνυμφους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θέλαμε να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του πεθερού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βλάση Σταθοκωστόπουλου για τον γάμο τους

Με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης παντρεύτηκαν χθες, 2/10, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (δείτε εδώ τα πρώτα στιγμιότυπα).

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο μιας και σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το αγοράκι τους.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τον γάμο του ζευγαριού ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Άγγελο Βουράκη και ευχήθηκε στους νεόνυμφους.

Οι πρώτες δηλώσεις του πεθερού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βλάση Σταθοκωστόπουλου

«Έγινε χθες ο γάμος τους στο Δήμο Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν θέλαμε να δώσουμε δημοσιότητα στον γάμο. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο» είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

Τι είχε δηλώσει η Σπυροπούλου πριν μερικές μέρες για τον γάμο τους

Με την κοιλίτσα της να έχει μεγαλώσει πολύ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο “Fashion tv World’s Excellence Gala” και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες. Η παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά την ανακοίνωση της πως κυοφορεί (δείτε την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει) πλέον μιλάει ανοιχτά για το θαύμα που ζει.

Όσον αφορά στο όνομα που έχουν επιλέξει για το μωρό, εξήγησε: «Είμαστε παραδοσιακοί οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Άλλοι μου λένε ότι είναι κορίτσι και άλλοι αγόρι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι, οπότε θα το αποκαλύψουμε εκεί. Δεν είμαι ούτε του ροζ, ούτε του μπλε, το δωμάτιο του μωρού θα το φτιάξουμε τελευταία στιγμή».

Ενώ όσον αφορά το γάμο τους: «Τον γάμο θέλουμε να τον κρατήσουμε για εμάς. Θέλαμε θρησκευτικό αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης αλλά λέμε να το προγραμματίσουμε πιο μετά, μετά τον ερχομό του παιδιού μας».