Αδιανόητο περιστατικό στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά - Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έτρεχαν να την σώσουν οι συνεργάτες της

Βίντεο για γέλια μέχρι δακρύων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητο περιστατικό στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά - Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έτρεχαν να την σώσουν οι συνεργάτες της

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά. Από την τρομάρα της μάλιστα, φώναζε στους συνεργάτες της για να την σώσουν, με τα στιγμιότυπα να είναι άκρως απολαυστικά.

Τι συνέβη με την Φαίη Σκορδά και το αυτοκίνητο που δίνει δώρο

Η παρουσιάστρια λοιπόν, δίνει δώρο στους τηλεθεατές της ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και για να τους δείξει πως είναι, μπήκε μέσα και το έβαλε μπροστά. Κανείς όμως δεν περίμενε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Η Φαίη Σκορδά δεν ήξερε πως ανοίγει η πόρτα για να βγει με αποτέλεσμα να φωνάζει τους συνεργάτες της να την βοηθήσουν γιατί έχει κλειστοφοβία. «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα», είπε μετά την σωτηρία της. Αυτό βέβαια δεν είναι το πρώτο περιστατικό που την έκανε να νιώσει αμηχανία στον αέρα του ΣΚΑΙ, αφού πριν λίγες ημέρες η Χριστοπούλου πέταξε σπόντα για την προσωπική της ζωή.

Το επικό περιστατικό με το σαρδάν για τον ΑΝΤ1

Ένα επικό σαρδάμ έκανε στον αέρα του Πρωινό μας, η Φαίη Σκορδά την ώρα που διαφήμιζε το δώρο της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να κοκκινήσει σαν παντζάρι και να ξεσπάσει σε νευρικό γέλιο, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της.

«... με πολλά πολλά δώρα για εσάς, που έχουν να κάνουν με τον καφέ. Να πίνετε το καφεδίνο σας μαζί μας, εδώ στο Πρωινό μου, στο Πρωινό μας», είπε η Σκορδά και ξέσπασε σε γέλια.

«Και είναι αυτές οι φορές που λέω από μέσα μου “συγκρατήσου, συγκρατήσου” και δεν μπορώ, το κάνω χειρότερα. Εδώ στον ΣΚΑΙ», δικαιολογήθηκε στη συνέχεια, λίγο μετά τις σπόντες σχετικά με την προσωπική της ζωή.