«Δεν έχει πει την αλήθεια! Το πάει γύρω γύρω και...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Έλενας Χριστοπούλου για την Ελεονώρα Μελέτη

Με αφορμή όσα είπε η παρουσιάστρια για τον Νίκο Μάνεση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχει πει την αλήθεια! Το πάει γύρω γύρω και...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Έλενας Χριστοπούλου για την Ελεονώρα Μελέτη

Η παρέα της εκπομπής Πρωινό μας σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 3/10 την αντίδραση που είχε η Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του για τα νούμερα τηλεθέασης.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για την Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συνεργαζόταν για χρόνια με την Ελεονώρα Μελέτη, υποστήριξε: «Ακούω ως τηλεθεάτρια τόση ώρα και όχι ως άνθρωπος που κάθεται δίπλα σας… Την Ελεονώρα που την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, δεν κάνει ποτέ κάτι τυχαία και δεν λέει ποτέ κάτι τυχαία. Πάει γύρω γύρω χωρίς να μπορεί να πει, δεν ξέρω για ποιους λόγους… Δεν έχει πει την αλήθεια».

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο διαφώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου, με την πρώτη να χαρακτηρίζει την Ελεονώρα Μελέτη «τσαμπουκαλού», ωστόσο η δεύτερη συνέχισε λέγοντας: «Αυτό λέω. Το πάει γύρω γύρω. Συνήθως είναι στο καρφί και στο πέταλο. Ένας από τους λόγους που την εκτιμώ τηλεοπτικά, άσχετα αν έχουμε διάφορα που μας χωρίζουν είναι αυτός, ότι είναι ειλικρινής. Το πάει γύρω γύρω, δεν είναι σαφής».

Τι είπε ο Νίκος Μάνεσης για τα νούμερα τηλεθέασης και προκάλεσε όλον αυτόν τον ντόρο

«Χρωστάω κάτι να πω… Εχθές κάποια στιγμή είπα άντε δυο χρόνια έμειναν και μετά θα πάρω σύνταξη. Δεν έχει σημασία αν εγώ θα πάρω σύνταξη ή δεν θα πάρω, είναι δικό μου δικαίωμα και της οικογένειάς μου. Σε δύο χρόνια σταματάω από εδώ, θα πάρω σύνταξη, θα πάω αλλού, θα αλλάξω επάγγελμα; Θα το δω. Το λέω αυτό γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Το έκανα για έναν απλό λόγο. Υπήρξε μια τεράστια ανταπόκριση, μπλόκαρε το σύστημα στα social media, μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και είμαι υπόχρεος. Το έκανα για να δω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον.

Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται το εξής, το να υπάρχει το δικό σας μεγάλο ενδιαφέρον και εμείς να καταβαραθρωνόμαστε και λέμε μας παρακολουθούν ή όχι; Τελικά μας παρακολουθείτε. Η περίφημη αυτή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που στήνουν κάμερες απ’ έξω για δηλώσεις. Δεν κάνω δηλώσεις.

Έπαιρναν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, έγινε μια κόλαση. Εχθές πατώσαμε, άσχημο ξύλο. Έχουμε συνηθίσει να τρώμε ξύλο. Επειδή συμβαίνουν πράγματα που προσβάλλουν τη λογική μας, μας αρέσει να κάνουμε διάφορα τρικ και να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πρέπει να κρατάμε κάποια πράγματα και για εμάς. Δεν δίνω συνεντεύξεις, μιλάω στον κόσμο. Το έκανα για να δω αν υπάρξει ανταπόκριση, υπήρξε ανταπόκριση η οποία δεν καταγράφηκε στην τηλεθέαση» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μάνεσης.