«Φταίγαμε οι παρουσιαστές για τα νούμερα...» - Τα αιχμηρά σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για τον Νίκο Μάνεση

«Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φταίγαμε οι παρουσιαστές για τα νούμερα...» - Τα αιχμηρά σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για τον Νίκο Μάνεση

Ο Νίκος Μάνεσης το πρωί του Σαββάτου 1/10 τους σόκαρε όλους στον αέρα του ALPHA όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί καθώς παίρνει σύνταξη. «Διανύω τα τελευταία μου έτη εδώ στον Alpha, την τελευταία διετία. Εγώ το λέω αυτό. Μετά γεια σας! Φιλιά! Σε σόκαρε; Παίρνω σύνταξη… σε άλλο κανάλι», είπε χαρακτηριστικά με τους συνεργάτες του να τον κοιτάνε με απορία - δείτε εδώ το βίντεο.

Μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Κυριακή 2/10 εξήγησε τι εννοούσε με τη δήλωση αυτή, αναφέροντας ότι το έκανε για λόγους τηλεθέασης, πετώντας με αυτό τον τρόπο και τα "καρφιά" του σε ανταγωνιστικές εκπομπές.

Σήμερα Δευτέρα 3/10 στο Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της σχολίασαν το γεγονός με αιχμηρές δηλώσεις. Να θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια με τον Νίκο Μάνεση έχουν ιστορία, αφού τσακώθηκαν κατά την συνεργασία τους στον ALPHA με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κανάλι.

Τα σχόλια της Μελέτη στο Mega Καλημέρα για τον Μάνεση

«Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…» είπε η Ελεονώρα Μελέτη γελώντας.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε με αιχμηρό τρόπο: «Από πότε ελέγχουμε την ανταπόκριση με τα νούμερα λέγοντας στον κόσμο να πάρουν τηλέφωνο; Ο Νίκος Μάνεσης είναι χρόνια στην τηλεόραση… Τώρα τι είναι αυτό το τρικ; Δηλαδή θα έκανε το ίδιο και όταν ήταν μπροστά σε νούμερα; Όταν ήταν μπροστά δεν το έκανε. Τώρα όλο αυτό φαντάζομαι υπονοεί ότι είναι και λίγο λάθος τα νούμερα. Άρα τώρα τα νούμερα είναι λανθασμένα, όταν έσκιζε ο Νίκος Μάνεσης ήταν σωστά;».

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε: «Εγώ εισέπραξα ότι εννοούσε ότι τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι στην επικοινωνία και σε όλο αυτό που ζει μέσα στο πλατό σε σχέση με τα social media και να μην αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης. Εγώ αυτό κατάλαβα».

«Αυτό που έκανε χθες, ακυρώνει αυτό που έχει κάνει τόσα χρόνια» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός και ρώτησε την παρουσιάστρια για το αν αντιδρούσε με παρόμοιο τρόπο όταν συνεργάστηκαν στον Alpha. «Φταίγαμε οι παρουσιαστές για τα νούμερα. Αφού φύγανε όλοι… Πώς θα γινόταν η εκπομπή;» αρκέστηκε να πει.

Τι είχε πει για τη συνεργασία τους λίγο μετά τη διάλυση της

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Ώρα για Μελέτη” είχε απαντήσει για πρώτη φορά μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή το πρωί της Δευτέρας 06-10-2020 και είχε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Εγώ είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου δεν παραιτούμαι ειδικά όταν δεν έχω ευθύνη. Δεν παραιτήθηκα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι είτε με νίκη είτε με ήττα. Ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι.”