Σάστισε και έφυγε από το πλατό με το που την είδε ο Σάββας Πούμπουρας - Αποθεώθηκε η Ελένη Μενεγάκη με την είσοδό της

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάστισε και έφυγε από το πλατό με το που την είδε ο Σάββας Πούμπουρας - Αποθεώθηκε η Ελένη Μενεγάκη με την είσοδό της

Άλα Μέρλιν Μονρόε εισέβαλε σήμερα 3/10 στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη και έκανε τον απόλυτο χαμό με την εμφάνισή της, η οποία φυσικά αποθεώθηκε από τους συνεργάτες της.

Η όμορφη παρουσιάστρια συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα, με εξίσου λευκά τακούνια ενώ τα μαλλιά της τα είχε ελαφρές μπούκλες. Μάλιστα, η ομάδα της τρελάθηκε με το πόσο εντυπωσιακή ήταν, με τον Σάββα Πούμπουρα να σηκώνεται από την θέση του και να φεύγει από το πλατό για μερικά δευτερόλεπτα.

«Σου πάνε Ελένη οι Δευτέρες», «Είσαι ποίημα», «Έκανε εμφάνιση άλα Μέρλιν» ήταν μερικά από τα σχόλια που άκουσε η Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να απαντά: «Μου αρέσω σήμερα»! Βέβαια και εντελώς άβαφη (όπως σε αυτή τη φωτογραφία) είναι εξίσου εκθαμβωτική.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στη σημερινή 3/10 της εκπομπή

Το ατύχημα που είχε on air με το φόρεμά της πριν λίγες μέρες

Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της για την ανακαίνιση που κάνει στο σπίτι της, η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα με το φόρεμα της στο πλατό της εκπομπή της και την ενημέρωσαν από το κοντρόλ, καθώς φάνηκε στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, το φερμουάρ του φορέματος της κατέβηκε και η ίδια δεν το είχε καταλάβει όμως, όταν πήγε κοντά στους υπόλοιπους συναδέλφους της φάνηκε στις κάμερες.

«Με ματιάσατε! Τι ωραίο το φόρεμα! Τι ωραίο το φόρεμα», είπε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη, ενώ βρισκόταν πίσω από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προκειμένου να το κλείσει.