Ανέβηκε στη ζυγαριά η Ιωάννα Τούνη - Τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη, με την ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανυπομονούν να γίνουν γονείς και να φέρουν στον κόσμο το αγοράκι τους, το οποίο έχει αρχίσει και κλωτσάει (δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο).

Η όμορφη εγκυμονούσα φαίνεται πως δεν χορταίνει την κοιλίτσα της και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram φωτογραφίες με το σώμα της και γενικότερα την νέα της καθημερινότητα.

Τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Ιωάννα Τούνη

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν μερικές ώρες πήγε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην αγαπημένη του και την έβαλε να ζυγιστεί, για να δουν πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής. Ο ίδιος λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram του την ώρα που βρίσκεται η μέλλουσα μανούλα στην ζυγαριά, αποκαλύπτοντας πως έχει πάρει μόνο 8 κιλά!

Τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Ιωάννα Τούνη

''Όσοι προσβάλλονται από μία έγκυο που δείχνει την κοιλιά της να...''

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς αναμένει να φέρει στη ζωή της το πρώτο της παιδί, ωστόσο δεν λείπουν και τα ευτράπελα. Έτσι με αφορμή κάποια σχόλια που έλαβε για το γεγονός ότι συχνά σε φωτογραφίες δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την νέα της ανάρτηση στο Instagram έβαλε στη θέση τους όσους κρίνουν τις εγκύους.

Η ίδια άλλωστε έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, περνάει μια δύσκολη εγκυμοσύνη που συχνά την κρατάει στο κρεβάτι. Οι haters λοιπόν είναι ένα κομμάτι που θέλει να πετάξει από τη ζωή της, αφού δε θέλει να ταράζεται για τίποτα, μέχρι να γεννήσει τον γιο της σε περίπου τρεις μήνες.

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Τούνη κριτίκαρε όσους την κρίνουν για την κοιλιά της