«Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε» - Η αφοπλιστική απάντηση του Μάριου ΑΘανασίου στον Αλέξη Κούγια

Με αφορμή τις αγωγές που προανήγγειλε ότι ετοιμάζει εναντίον όσων έχουν μιλήσει άσχημα για εκείνον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε» - Η αφοπλιστική απάντηση του Μάριου ΑΘανασίου στον Αλέξη Κούγια

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη μίλησε σήμερα 3/10 ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μέσα σε όλα απάντησε για τις αγωγές που προανήγγειλε ότι ετοιμάζει ο Αλέξης Κούγιας εναντίον όσων έχουν μιλήσει άσχημα για εκείνον (δείτε εδώ τι είχε πει ο ποινικολόγος για τον ηθοποιό).

Η απάντηση του Μάριου Αθανασίου στον Αλέξη Κούγια

«Με το καλό (σ.σ. να έρθουν οι αγωγές). Πραγματικά νομίζω ότι έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε από τον κ. Κούγια και τις αγωγές του. Δεν είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο θέμα που έχω στο μυαλό μου. Πραγματικά ζούμε σε μία εποχή με πολύ σημαντικά προβλήματα, κοινωνικά, πολιτικά που μπορούμε να συζητάμε ώρες, δε νομίζω ότι αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με τα προηγούμενα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν θα παίξω το παιχνίδι του, αυτή είναι η δουλειά του!», είχε πει σε προηγούμενες δηλώσεις του για τον Αλέξη Κούγια

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Πέμπτης 7/7 ήταν ο πολύ αγαπητός, Μάριος Αθανασίου, ο οποίος πρόσφατα είχε κάνει δηλώσεις για τον Αλέξη Κούγια "προκαλώντας" την οργή του, και την απάντησή του, μέσω της οποίας στην ουσία αναφέρει πως θα τα πουν στα δικαστήρια.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσία του στις δίκες Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Κούγια μετά την απόφασή του να κινηθεί νομικά προς τον ηθοποιό, ο οποίος υπέγραψε την ανοιχτή επιστολή καταγγέλλοντας τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο γνωστός ποινικολόγος.

«Είδα τη δήλωση του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις μου, όπου υποστήριζα ότι υπερασπίζεται μόνο κατηγορούμενους. Δεν με αφορά να μπω σε διαδικασία ερωτήσεων και απαντήσεων με τον Αλέξη Κούγια. Όταν θα έρθει η ώρα, θα το αντιμετωπίσουμε, δεν θα παίξω το παιχνίδι του. Αυτή είναι η δουλειά του, υπερασπίζεται έναν άνθρωπο, αλλά το κάνει με έναν τρόπο που εμένα δεν μου αρέσει»

«Δεν μου αρέσει το πώς αντιμετωπίζουμε θύματα κακοποίησης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, οι άνθρωποι βγαίνουν και τρέμουν εκεί πέρα. Όταν αυτός ο δικηγόρος κάνει την δουλειά του εκτός των ορίων και συνεχίζει το ίδιο και εκτός αίθουσας, δηλαδή προσπαθείς να προκαλέσεις φόβο, τρόμο, αναμπουμπούλα και κάνεις διάφορα τέτοια, πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Νομίζω ότι όλος ο τρόπος που έχει χειριστεί το θέμα, δεν είναι ο ενδεδειγμένος».

«Μαζεύτηκαν 700 άνθρωποι για να υπογράψουν και όχι 340 που αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας. Υπάρχει μια αίσθηση εκφοβισμού, χωρίς λόγο» είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.