«Καλά κάνει και ζητάει απλήρωτους ηθοποιούς» - Το αναπάντεχο μήνυμα στήριξης της Χριστίνας Παππά στον Χρήστο Βασιλόπουλο

Να που βρέθηκε άνθρωπος να τον σιγοντάρει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Καλά κάνει και ζητάει απλήρωτους ηθοποιούς» - Το αναπάντεχο μήνυμα στήριξης της Χριστίνας Παππά στον Χρήστο Βασιλόπουλο

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μετά από μια αγγελία για ηθοποιούς που είχε δημοσιεύσει ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Συγκεκριμένα ζητούσε να δουλέψουν αμισθί για ένα νέο του project προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με την πλειοψηφία του κόσμου να αντιδρά, για αυτή την πρακτική. Ωστόσο σε σημερινές τις δηλώσεις η Χριστίνα Παππά, φαίνεται να στηρίζει την πράξη του ηθοποιού, αιτιολογώντας μάλιστα τα λεγόμενά της.

Ο ηθοποιός μπορεί μετέπειτα να βγήκε και να διευκρίνησε ότι για το συγκεκριμένο project δε θα πληρωνόταν ούτε ο ίδιος ούτε οι συνεργάτες του, ωστόσο δεν φαίνεται να συγκίνησε και πολλούς, αφού ακολούθησε ένας καταιγισμός από κριτικές(δείτε εδώ την καυστική ατάκα του Σίλα Σεραφείμ). Έτσι η Χριστίνα Παππά, την οποία βλέπουμε αυτές τις μέρες στο Asia Express, είναι η πρώτη που παίρνει ανοιχτά το μέρος της.

Υποστήριξε τον Χρήστο Βασιλόπουλο η Χριστίνα Παππά

Είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα:

«Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει, δεν είναι κακό αυτό αν είσαι νέο παιδί. Εμένα αν μου λέγανε να κάνω κάτι αφιλοκερδώς θα το έκανα».

H απάντηση του Βασιλόπουλου μετά την επίθεση που δέχτηκε

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου 24/9 ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος φυσικά απάντησε για τον χαμό που προκάλεσε η ανάρτησή του για αναζήτηση ηθοποιών άνευ αμοιβής.

«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία. Δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανένα. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια».

Για να φτιάξεις τον φάκελο ενός πρότζεκτ απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις ένα βίντεο ενός λεπτού, που χρησιμοποιείται για να δείξει την οπτική πλευρά του πρότζεκτ. Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα του νέου πρότζεκτ. Δεν υπήρχε σχόλιο για εργασία άνευ πληρωμής, γράφει τη λέξη βοήθεια.

Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια. Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό τον ντόρο. Εάν ένιωθαν ότι ήταν λάθος δεν θα έστελνε κανένας τους. Τους εμπιστεύομαι τους ηθοποιούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.