«Γρηγοράκο μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα» - Το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη μετά την κόντρα που άνοιξε με τον Γκουντάρα

Θα κινηθεί νομικά;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Γρηγοράκο μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα» - Το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη μετά την κόντρα που άνοιξε με τον Γκουντάρα

Μια νέα κόντρα φαίνεται να έχει αναθερμανθεί μεταξύ του Γρηγόρη Γκουντάρα και του Γιώργου Τσαλίκη, με αφορμή κάποια περσινά γεγονότα. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής θυμήθηκε τότε που οι δημοσιογράφοι τον ρώταγαν καθημερινά για τον τραγουδιστή με αφορμή τις δηλώσεις του για το Big Brother και τον ίδιο και την Κάκκαβα, με αποτέλεσμα να λάβει την άμεση απάντηση από τον Τσαλίκη.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής σχολίασε πρόσφατα το γεγονός ότι ο Γκουντάρας τον θυμήθηκε και είπε να τον πικάρει λίγο υπενθυμίζοντάς του τα χαμηλά νούμερα που έχει σημειώσει σε όποια εκπομπή έχει κάνει(δείτε εδώ τα καυστικά του σχόλια). Αυτά βλέπουν τα κανάλια και η κάμερα του Πρωινού πετυχαίνοντας σήμερα 3/10 τον Γιώργο Τσαλίκη είπε να ζητήσει διευκρινήσεις για την κόντρα τους.

Η αλήθεια για τις σχέσεις μεταξύ Τσαλίκη και Γκουντάρα

Ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού συνάντησαν τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος απάντησε με χιούμορ θέλοντας να δείξει πως για εκείνον το θέμα θεωρείται λήξαν.

«Δε βλέπω πουθενά μαχαίρια εγώ… Για ποιο πράγμα να κινηθώ νομικά; Οι δικηγόροι μου τι να πούνε; Μιλάνε μεταξύ τους οι δικηγόροι μου. Δε με βλέπεις πόσο στεναχωρημένος είμαι; Απαρηγόρητος… Όλοι νούμερα είμαστε. Πας καλά πρωί πρωί; Γεια σας παιδιά» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να πει κάτι στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο τραγουδιστής κοιτώντας την κάμερα είπε: «Καλημέρα Γρηγοράκο μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα».

Οι αρχικές δηλώσεις του Τσαλίκη που έγιναν ''η πηγή του κακού''

Το βράδυ της Πέμπτης 26/11 ο Γιώργος Τσαλίκης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ανοιχτά» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκόταν η Αννίτα Πάνια. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ αλλά και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα.

«Δεν με ενόχλησε που δεν έκανα εκπομπή. Δεν το παίζω τσαμπουκάς. Αντέδρασα σε μια κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο και το πέταξαν στα σκουπίδια. Δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και του έπαιρνα τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως αγωγή. Είναι ανεπίτρεπτο.

Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι το μεγέθυνα. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι λέω την αλήθεια. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μα@@κας πέθανε.

Δεν μου αρέσει το πρόγραμμα, ευτυχώς που δεν το έκανα τελικά. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε με τον Γρηγόρη και θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε. Είναι και σε μια δύσκολη φάση, τηλεοπτικά. Σαν παρουσιαστές μου αρέσουν.

Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά. Όλα γκουντ. Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση».