"Ξαναχτυπά" ο Γιώργος Τσαλίκης κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα - «Ο μόνος εφιάλτης είναι τα νούμερα τηλεθέασης στις 2 εκπομπές σου»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Παρασκευής (30/9) με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Γρηγόρης Γκουντάρας θυμήθηκε πως πέρυσι τον ρωτούσαν επίσης συνέχεια οι δημοσιογράφοι για την "κόντρα" που είχε δημιουργηθεί με τον Γιώργο Τσαλίκη αναφορικά με την παρουσίαση του Big Brother (δείτε εδώ αναλυτικά τί είχε συμβεί).

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες.

Έπρεπε ευγενικά να τους πεις ρε παιδιά… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Γεια έχω πει με όλον τον κόσμο».

Από την άλλη, ο Γιώργος Τσαλίκης μόλις ενημερώθηκε για το τί ακριβώς ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε να "ξαναχτυπήσει" καθώς τοποθετήθηκε με ένα insta story όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως: «Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια».

Οι δηλώσεις του Γκουντάρα και του Τσαλίκη που θα συζητηθούν

Τι δήλωνε παλιότερα ο Γιώργος Τσαλίκης για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον ίδιο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Ναταλί Κάκκαβα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, με αφορμή την συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι στο Πρωινό, εξήγησε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν ωστόσο περίμενε μία συγγνώμη, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

«Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο, συγχωρώ και καταλαβαίνω, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν μου έχουν ζητήσει “συγγνώμη”, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν για να τη να ζητήσουν, αλλιώς θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι όταν φεύγω από το φως και εξηγώ τα αυτονόητα.

Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που τα κάνει αυτά. Ο ΣΚΑΪ τα κάνει αυτά στους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.