Μαζί για υπερηχογράφημα Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου - Είδαν το γιο τους σχηματισμένο για πρώτη φορά

Το έμβρυο όσο πάει και μεγαλώνει...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαζί για υπερηχογράφημα Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου - Είδαν το γιο τους σχηματισμένο για πρώτη φορά

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν την έλευση του γιου τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού απομένουν περίπου τρεις μήνες μέχρι να δει το φως της ζωής το νέο μέλος της οικογένειας. Οι δυο τους βρέθηκαν για υπέρηχο και αντίκρυσαν για πρώτη φορά τον γιο τους να παίρνει την τελική του μορφή, με τον Αλεξάνδρου να απαθανατίζει τη στιγμή συγκινημένος.

Ο ρόλος του πατέρα τον έχει αλλάξει κατά πολύ και έχει αποφασίσει να υπερασπιστεί την σύντροφό του απέναντι σε κάθε κακοτοπιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι νωρίτερα ξέσπασε ενάντια σε σχόλιο μιας γυναίκας χρήστη του Instagram, που επιχείρησε να προσβάλει την Τούνη και το μωρό τους επαναφέροντας το περιστατικό με το revenge porn(δείτε εδώ το σχόλιο της).

Είδαν τον μπέμπη τους στον υπέρηχο Τούνη και Αλεξάνδρου

Ο ενθουσιασμένος μπαμπάς δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό του στο Ιnstagram με το εξής σχόλιο:

«Είναι τέλειος, χαρούμενος και ζωηρός».

Είδαν το γιο τους στον υπέρηχο Τούνη και Αλεξάνδρου
dimitrisalexandrou-instagram

Kοντά σε αυτή την ημερομηνία θα γεννήσει η Ιωάννα Τούνη

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία της) καθώς πρόκειται να γίνει πρώτη φορά μητέρα σε πολύ λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά, από το πλευρό της δεν φεύγει και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος όπως είναι φυσικό δεν περιμένει την ώρα να αγκαλιάσει τον καρπό του έρωτά του.

Είτε αυτό αφορά το να τη συνοδεύει στις εξετάσεις της, είτε το να την υπερασπίζεται απέναντι στους επικριτές, είτε αφορά αναρτήσεις του για τον ερχομό του μωρού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποδεικνύει ότι είναι ένας πολύ ανυπόμονος πατέρας.

Το πρωί του Σαββάτου (1/10) η γνωστή influencer έδειξε όχι μόνο πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της αλλά και το πότε πρόκειται να φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου. Μάλιστα, αυτή τη βδομάδα το μωράκι της έχει το μέγεθος μιας παπάγιας.