«Δεν γινόταν να μην την ανεβάσω» - Η αδημοσίευτη φωτογραφία Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου από τη μέρα που έμαθαν το φύλο του μωρού τους

«Μπεμπίνος loading…»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, είχαν οργανώσει ένα πάρτι, προκειμένου να μάθουν το φύλο του μωρού, το οποίο είναι τελικά αγοράκι.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα και την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μας δείχνει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ιωάννα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το πάρτι για το φύλο του μωρού, την οποία και συνόδευσε με μια τρυφερή λεζάντα.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία Τούνη - Αλεξάνδρου από τη μέρα που έμαθαν το φύλο του μωρού τους

«Μπεμπίνος loading… Κοιτούσα φωτογραφίες και μόλις έπεσα πάνω σε αυτήν την σουπερ-cute από το #genderreveal και δεν γινόταν να της αντισταθώ και να μην την ανεβάσω» έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία η Ιωάννα Τούνη.

 Η αδημοσίευτη φωτογραφία Τούνη - Αλεξάνδρου από τη μέρα που έμαθαν το φύλο του μωρού τους

Θύελλα αντιδράσεων με την τελευταία ανάρτησή της

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer πριν από λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει με την παρέα της στο Μιλάνο της Ιταλίας με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας (δείτε εδώ την φωτογραφία της που απέσπασε πανω από 100 χιλιάδες likes).

Φυσικά, η ίδια δεν δίστασε να μην δημοσιεύσει και φωτογραφίες από εκεί μιας και πόσταρε δυο φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Αν αλλάζω είναι είναι για τον εαυτό μου».

Ωστόσο, η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη η οποία είναι πλέον στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της κατά καιρούς δέχεται αρνητικά σχόλια από τους χρήστες στα social media. Έτσι, με αφορμή την τελευταία της δημοσίευση δεν αντιστάθηκαν καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι άφησαν από ένα καυστικό σχόλιο καθώς η ίδια τον τελευταία καιρό στις δημόσιες εμφανίσεις της επιλέγει να δείχνει την κοιλιά της με ανοιχτές μπλούζες παρά να την "κρύβει".

Κράξιμο για την Ιωάννα Τούνη στο instagram Έκραξαν την Ιωάννα ΤούνηΤα αρνητικά σχόλια της Τούνη Έκραξαν την Ιωάννα Τούνηundefined