Η "προκλητική" φωτογραφία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη - Θύελλα αντιδράσεων στο instagram

Βρίσκεται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η

Βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό (μέχρι και νοσοκομείο είχε μπει, δείτε εδώ), τώρα διανύει μια όμορφη και ήσυχη περίοδο κύησης. Η Ιωάννα Τούνη στην αρχή μπορεί να είχε κλειστεί παραπάνω από 1 μήνα σπίτι της λόγω των συχνών ζαλάδων και εμετών που είχε αλλά τώρα όχι απλά δε μένει μέσα αλλά παίρνει αεροπλάνο και πάει όπου μπορεί.

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Μιλάνο με την παρέα της και ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram πήρε φωτιά από αναρτήσεις. Μια, όμως, έγινε θέμα σχολιασμού λόγω της λεζάντας:

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

"Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα????????

P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ", έγραψε χαρακτηριστικά η influencer.

Το θέμα αυτό σχολιάστηκε έντονα και σε πρωινές εκπομπές

Είσαι έγκυος; 3 στυλάτα και άνετα looks της Ιωάννας Τούνη, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αξέχαστη είναι η εμφάνιση της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day στον ALPHA, όπου επέλεξε ένα εφαρμοστό, μαύρο, μακρύ φόρεμα, συνδυασμένο με τιρκουάζ ψηλοτάκουνα πέδιλα. Είναι άνετο, κομψό και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε με sneakers, είτε με τακούνια.

Ιωάννα Τούνη

Στην Κηφισιά, απόλαυσε το μεσημεριανό της, με ένα casual look. Εμφανίστηκε με baggy, μπλε τζιν και μαύρο μπουστάκι, αφήνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ακάλυπτη. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο της με ασπρόμαυρα sneakers.

Ιωάννα Τούνη

Στο Instagram, όπου είναι πολύ ενεργή, φροντίζει να μας δείχνει τα περισσότερα outfit της, αυτή την περίοδο της εγκυμοσύνης. Ένα από αυτά είναι και το λευκό, co-ord σετάκι που επέλεξε χθες, 19/09/2022, το οποίο απαρτίζεται από σορτς και μακρυμάνικο crop top.

Ιωάννα Τούνη